Google

sHarjeet 

Hart van Holland online - Sport
maandag, 24 februari 2020

Sport

07-06-2017

Sparta en Leonidas vieren een feestje

Rotterdam – Voor Sparta en de zaterdagtak van Leonidas eindigde zaterdag het seizoen met een feestje. De Spartanen vierden, dankzij een 2-0 zege op SSS uit Klaaswaal, de promotie naar de tweede klasse, Leonidas was blij dat het zich met een 0-2 zege bij Rockanje handhaafde in de derde klasse.

4010 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
03-06-2017

Lars Verboom leidt nieuwe mini-opleiding HC Rotterdam

Schiebroek - Lars Verboom gaat vanaf komend seizoen leiding geven aan de hockeytechnische opleiding van de jeugd tussen 5 en 9 jaar, de mini's, van HC Rotterdam. Verboom is in het dagelijks leven als docent lichamelijke opvoeding verbonden aan het Montessori Lyceum in Rotterdam.

8293 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Julia van der Hoek volgt trainer naar OZC

Schiebroek – NIO heeft de veldcompetitie in de derde klasse afgesloten op de vijfde plaats. De ploeg van trainer Peter Potter had zaterdag op eigen veld weinig moeite met hekkensluiter Olympia, dat vooral na rust werd overklast (21-13).

621 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Saints moet afhaken na tweede nederlaag

Hillegersberg – Saints heeft zondag bij titelconcurrent Alphians zijn tweede nederlaag geleden (12-5). Daardoor moet de ploeg van coach Youri Seidler even afhaken voor de bovenste twee plaatsen. 

405 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Eindelijk weer eens zege voor cricketploeg VOC

Schiebroek – VOC boekte zaterdag eindelijk weer eens een overwinning in de Topklasse. Na vier nederlagen op rij werd het Haagse HCC aan de Hazelaarweg verslagen. Het was na twee thuisnederlagen de eerste triomf op eigen bodem.

323 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

AGE-GGK uitgeschakeld, Leonidas flink onder druk

Rotterdam – AGE-GGK speelt ook volgend seizoen in de derde klasse. De ploeg van trainer Jan Vermulm kon het, na 2-2 in het eerste duel, niet bolwerken bij PVCV in Utrecht: 4-1. Leonidas (za) kwam in het eerste nacompetitietreffen voor handhaving in de derde klasse niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen DVV'09.

449 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Mannen De Meeuwen kampioen, vrouwen derde

Schiebroek – De handballers van De Meeuwen hadden vorige week met de zege in de topper tegen Roda'71 al een voorschot genomen op de titel, zondag maakten zij het karwei af. Via een 17-20 zege op Conventus in Zwijndrecht legde de Schiebroekse formatie beslag op het kampioenschap van de tweede klasse.

540 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
27-05-2017

LED-verlichting HCR: meer licht voor minder

Schiebroek - HC Rotterdam vervangt deze zomer in één klap álle verlichting door energiezuinige LED-lampen. De omschakeling levert de vereniging naast méér licht vooral een forse besparing op van jaarlijks ruim 25.000 euro. De gehele 'operatie' is mogelijk geworden door een slimme samenwerking met overheden en marktpartijen.

286 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
27-05-2017

VOC opnieuw tegen Sparta in de voorbereiding

Schiebroek – VOC speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen opnieuw tegen de profs van Sparta. De Kasteelheren wisten zich op de laatste speeldag te handhaven in de Eredivisie.

384 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-05-2017

NIO is opnieuw een ploeg uit de top-3 de baas

Schiebroek – De korfballers van NIO lijken met het einde van de competitie in zicht steeds beter in vorm te komen. Zaterdag bracht de ploeg van trainer Peter Potter in 's-Gravendeel ADO een nederlaag toe: 13-14.

474 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-05-2017

Homeruns wijzen Saints weg naar zege

Hillegersberg - De honkballers van Saints maakten in de thuiswedstrijd tegen Holy Gophers Combinatie geen fout. De mannen van coach Youri Seidler behaalden een overtuigende 15-6 overwinning, waardoor zij in de kopgroep van de tweede klasse blijven.

325 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-05-2017

Na goede start, nu tweede thuisnederlaag voor VOC

Schiebroek – Na een goede start bij Hermes DVS leed VOC-cricket zaterdag zijn tweede thuisnederlaag. Streekgenoot Excelsior'20 bezorgde de Rotterdamse formatie een pijnlijk verlies.

468 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Hookers net een maatje te groot voor RRC

Hillegersberg - De Rotterdamse Rugby Club is er niet in geslaagd om promotie naar het hoogste niveau af te dwingen. De ploeg van vertrekkend trainer/coach Istvan Gyori verloor zondag ook het tweede duel voor een plaats in de Ereklasse van The Hookers: 30-8.

393 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Diepe teleurstelling, maar ook trots bij Rotterdamse hockeyers

Schiebroek - De tweede landstitel van HCR moet nog even wachten. Kampong ging er afgelopen weekeinde met het kampioenschap vandoor. De manier waarop was erg zuur voor HCR, tweemaal verloor de ploeg na shoot-outs.

455 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

AGE-GGK toont karakter met slechts tien man in het veld

Zestienhoven - "Dit moest uit onze tenen komen", zei AGE-GGK-trainer Jan Vermulm na het 2-2 gelijkspel tegen PVCV uit Utrecht. De thuisploeg maakte met tien man een 0-2 achterstand goed en kan daardoor met een goede uitgangspositie aan de return op Hemelvaartsdag beginnen.

677 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Meeuwen kan kampioenschap al ruiken

Schiebroek – De handballers van De Meeuwen namen zondag alvast een voorschot op het kampioenschap in de tweede klasse. Door met 21-17 van concurrent Roda'71 te winnen staat de ploeg van trainer/coach Chris van der Spek op de rand van de titel. "Dit mag niet meer misgaan."

522 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-05-2017

SVH haalt derde aanwinst binnen met Schellingerhout

Hillegersberg – Het naar de Eredivisie gepromoveerde SVH blijft slagvaardig op de transfermarkt. Met de 22-jarige Joey Schellingerhout, die overkomt van tweedeklasser BZ&PC, heeft de club na Joop Sassen (MNC Dordrecht) en Milan de Koff (AZC Alphen) een derde aanwinst binnengehaald.

484 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-05-2017

HCR denkt aan de toekomst en legt 16-jarig hockeytalent vast

Schiebroek – HC Rotterdam heeft het pas 16-jarige talent Justen Blok voor meerdere jaren aan zich gebonden. Ook heeft de club de doorlopende overeenkomsten met de jonge internationals Thijs van Dam en Jochem Bakker opengebroken en voor meerdere jaren verlengd.

326 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Hillegersberg wint 'gedevalueerde' derby

Hillegersberg – De derby tussen Hillegersberg en AGE-GGK was zondag een monster zonder waarde. De thuisploeg won met 5-1, maar deed dat tegen een ploeg die met het oog op de komende nacompetitie veel spelers spaarde. 

357 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Korfballers NIO helpen Seolto aan kampioenschap

Schiebroek – NIO was zaterdag scherprechter in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse. Doordat de ploeg van trainer Peter Potter won van nummer twee Dijkvogels (18-14) kan Seolto uit Vlissingen het kampioenschap niet meer ontgaan.

344 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Tweede landstitel lonkt voor HCR

Schiebroek – Voor HC Rotterdam lonkt na het kampioenschap in 2013 de tweede landstitel. Vandaag begint de formatie van trainer/coach Albert Kees Manenschijn aan de finale tegen Kampong. De eerste wedstrijd, in Utrecht, is inmiddels uitverkocht.

281 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Nederlaag VOC cricket: Amstelveen pakt winst

Schiebroek - De eerste thuiswedstrijd in de Topklasse is voor VOC uitgelopen op een deceptie. VRA uit Amstelveen ging er zaterdag met de winst vandoor.

335 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Sparta en Leonidas nog niet op vakantie

Rotterdam - De generale repetitie voor de nacompetitie is voor Sparta goed verlopen. In de laatste reguliere competitiewedstrijd kreeg niemand een schorsing, bleef iedereen heel en maakten twee jeugdspelers een uitstekend debuut. Sparta verloor (2-1), maar kon zich na afloop terecht beklagen over een zuivere goal die in de slotfase werd afgekeurd.

295 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Neptunus-Schiebroek wint als het niet meer hoeft

Schiebroek - Toen het moest bleef een overwinning uit. Zaterdag, een week na de degradatie uit de eerste klasse, pakte Neptunus-Schiebroek wel de zege (0-1). Dat gebeurde dat bij XerxesDZB, dat eerder dit seizoen ook al verloor van de Drietanders. 

316 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

RRC op achterstand in de play-offs

Hillegersberg – De vooraf als 'wedstrijd van het jaar' bestempelde wedstrijd tegen The Hookers liep niet goed af voor RCR. De Rotterdamse rugbyers verloren zondag op sportpark Duyvestein met 12-23 en daarmee lijkt de Ereklasse ver weg voor de formatie van vertrekkend trainer Istvan Gyori. 

293 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Leonidas eindigt in stijl, VOC stelt negende plaats veilig

Schiebroek – Leonidas heeft het kampioensjaar in stijl afgesloten. De ploeg van trainer Gilbert de Wildt werd zondag nogmaals gehuldigd, dit keer voor eigen publiek, en deed die festiviteiten vergezeld gaan van een 4-2 zege op TAC'90. VOC handhaafde zich op de laatste speeldag in de eerste klasse door in Capelle aan den IJssel met 1-1 gelijk te spelen tegen het al gedegradeerde Zwervers.

398 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-05-2017

Waterpolo-international Milan de Koff naar SVH

Hillegersberg - Het naar de eredivisie gepromoveerde SVH heeft zich versterkt met Milan de Koff. De 21-jarige derde keeper van het Nederlands team komt over van AZC uit Alphen aan den Rijn.

471 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Korfballers NIO laten Ventura Sport kansloos

Schiebroek - De korfballers van NIO hebben zaterdag fors uitgehaald tegen Ventura Sport. De ploeg van trainer Peter Potter stuurde de bezoekers met een 24-13 nederlaag terug naar Strijen.

369 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Voetbaloverzicht

Rotterdam – AGE-GGK (3D, zondag) kan zich opmaken voor de nacompetitie. Door de 2-1 winst op JHR kan de ploeg van trainer Jan Vermulm een ticket voor het toetje niet meer ontgaan. In 3C van het zaterdagvoetbal greep Leonidas de laatste strohalm in de strijd om klassebehoud.

337 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Leonidas weet tweede kans op titel wl te verzilveren

Schiebroek - Na de domper van vorige week tegen Nieuwerkerk (0-1) heeft Leonidas zondag wél zijn tweede kans op de titel verzilverd. Bij VOC wonnen de blauwwitten met 2-0, waardoor zij na één seizoen weer terugkeren in de hoofdklasse.

415 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Doek valt voor Neptunus: degradatie naar tweede klasse

Schiebroek - Voor Neptunus-Schiebroek is het doek gevallen in de eerste klasse. De formatie van trainer Rob Jacobs kon het zaterdag niet bolwerken tegen ARC uit Alphen aan den Rijn (0-2) en doordat concurrenten Voorschoten'97 en SVC'08 wonnen, werd degradatie naar de tweede klasse een feit.

519 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Honk- en softbalteams Saints doen goede zaken

Hillegersberg – De honkballers van Saints hadden zaterdag weinig te duchten van Blue Birds. In Delft prijkte er een 3-17 eindstand op het scorebord.

664 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Rugbymannen RRC in de play-offs tegen The Hookers

Hillegersberg – Het eerste team van de Rotterdamse Rugby Club (RRC) staat de aankomende twee zondagen voor twee cruciale duels. Rotterdam, dat knap als tweede eindigde in de landelijke eerste klasse, neemt het in de play-offs voor promotie/degradatie ere-eerste klasse op tegen het eerste team van Rugbyclub The Hookers uit Hoek van Holland.

1438 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Koningsavondloop is vooral: je wapenen tegen de kou

Schiebroek – De één had toch maar een bodywarmer aangetrokken, de ander liep met handschoenen en nummer drie hield zijn trainingspak 'gewoon' aan. De deelnemers aan de Koningsavondloop aan het Wilgenplasplein moesten zich woensdag vooral wapenen tegen de kou. "Dat weer bij ons is wel een dingetje", zei organisator Ronald Klooster.

589 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-04-2017

Sparta met standaardelftal van start op zondag

Nieuw Terbregge - Sparta start komend seizoen met een standaardelftal op zondag. Dat betekent dat er op sportpark Nieuw Terbregge het volgende seizoen op zaterdag én op zondag prestatief wordt gevoetbald.

364 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-04-2017

Leonidas staat op drempel van kampioenschap

Schiebroek – Leonidas kan de titel bijna niet meer ontgaan in de eerste klasse B. De ploeg van trainer Gilbert de Wildt zegevierde zondag met 1-3 bij OVV en zag concurrent Alphense Boys verrassend verliezen tegen TAC'90 (2-3). Daardoor groeide de voorsprong met nog drie wedstrijden te spelen tot acht punten.

361 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-04-2017

HCR dames halen einde niet en winst voor heren

Schiebroek – De hockeydames van HC Rotterdam kwamen zondag maar 42 minuten in actie voor hun wedstrijd tegen Voordaan. Een blessure van één de scheidsrechters maakte een vroegtijdig einde aan het duel. Rotterdam leidde op dat moment met 2-0.

328 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-04-2017

Aanvalsmachine Saints op volle toeren tegen Neptunus

Hillegersberg – De honkballers van The Saints hadden zondag weinig te duchten van Neptunus 3. In zeven innings maakte de ploeg van coach Youri Seidler het werk af: 17-2.

830 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-04-2017

De Meeuwen duidelijk een maatje te groot voor HVOS

Schiebroek – De handballers van De Meeuwen gaven zondag HVOS uit Spijkenisse geen schijn van kans. De kampioenskandidaat in de tweede klasse vertaalde het overwicht in een ruime zege: 33-17.

265 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

AGE-GGK nog op koers voor deelname aan nacompetitie

Zestienhoven - Het was zondag even schrikken voor AGE-GGK toen het in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Besiktas op een vroege achterstand kwam. De nummer drie van de derde klasse D stelde echter snel orde op zaken: 5-2.

357 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Forum Sport vergroot zorgen Neptunus

Schiebroek - De zorgen van Neptunus-Schiebroek in de eerste klasse B zijn verder toegenomen. De ploeg van trainer Rob Jacobs verloor zaterdag niet alleen van middenmoter Forum Sport (1-4), maar zag ook drie spelers een gele kaart incasseren waardoor zij de belangrijke wedstrijd zaterdag tegen Voorschoten'97 missen.

408 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Sparta heeft weinig te vrezen van Zestienhoven

Nieuw Terbregge - Zestienhoven kan deelname aan de nacompetitie vergeten. Om nog kans te maken moest de ploeg van trainer André Stafleu winnen van Sparta, maar de thuisploeg was op Nieuw Terbregge, vooral in de tweede helft, heer en meester: 3-0.

355 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Yannick Koevermans bezorgt VOC punt

Schiebroek – VOC heeft aan de thuiswedstrijd tegen Poortugaal een puntje overgehouden. De 2-2 eindstand stond bij rust al op het bord.

262 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Rugbydames hebben geen kind aan Wagenigen

Hillegersberg – De Rotterdamse rugbydames zetten zondag weer een belangrijke stap richting het kampioenschap in de tweede klasse. Op sportpark Duivesteyn werd Wageningen met 44-5 verslagen. Eindhoven is nog het enige team dat de ploeg van de trainers Fabrice Monnier en David Koornstra nog van de titel kan afhouden.

340 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-04-2017

Waterpolor Max van Genabeek is trots op promotie met SVH

Hillegersberg – Hij was vorig jaar bijna gestopt met waterpolo, maar een 'goed verhaal' van SVH deed hem bij zijn jeugdliefde terugkeren. Eénmalig international Max van Genabeek (25) leverde een grote bijdrage in de promotie van de club uit Hillegersberg naar de eredivisie.

1192 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-04-2017

NIO naar Amsterdam

Schiebroek – NIO is in de zaalcompetitie van komend seizoen ingedeeld in de derde klasse I. 

288 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-04-2017

RRC: hopen op een dubbelslag in de slotfase van de competitie

Hillegersberg – Bij de Rotterdamse Rugbyclub kijkt men reikhalzend uit naar de slotfase van de competitie. Scheidend voorzitter Liesbeth Koning hoopt op een dubbelslag. "De dames naar de eerste klasse en de heren naar de ereklasse. Dat zou fantastisch zijn."

423 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-04-2017

Geen Oranje voor hockeyer Van Eldonk

Schiebroek – Berend van Eldonk maakt voorlopig deel meer uit van de selectie van het Nederlands Elftal. De doelman van HC Rotterdam laat zich in de zomer opereren aan zijn knie en is daardoor niet op tijd fit voor de Hockey World League en het EK. 

326 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-04-2017

Zevende inning wordt honkballers Saints fataal

Hillegersberg – De honkballers van Saints hebben geen passend vervolg kunnen geven aan de flitsende competitiestart tegen Storks (17-1). Ridderkerk Rowdies trakteerde de ploeg van coach Youri Seidler op de eerste nederlaag van het seizoen: 11-8.

654 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-04-2017

Softballers Saints weten pas in slotfase toe te slaan

Hillegersberg – De softbaldames van HSV Saints zijn de competitie begonnen met een nipte overwinning. Tegen Schiedam sloeg de ploeg van de coaches Pim Swinkels en Mourik Huijser pas laat toe: 6-5.

353 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin