donderdag, 27 april 2017

Sport

26-04-2017

G-team TOGB kampioen

Berkel en Rodenrijs – Ongeacht de uitslag zou het G-team van TOGB tijdens de laatste uitwedstrijd van het seizoen afgelopen zaterdag kampioen worden. Voor het eerst in tien jaar. 

53 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

BVCB aan vooravond van spannend competitieslot

Bergschenhoek – Na de enorme teleurstelling twee weken geleden met het verlies tegen Pelikaan heeft BVCB de rug weer kunnen rechten tegen NSVV. De Hoeksenaren gaven in de uitwedstrijd nog een 3-1 voorsprong weg in de laatste twee minuten, maar op eigen veld konden de drie punten wel over de streep getrokken worden: 3-1.

59 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Onervaren Orioles-honkballers twee keer kansloos tegen kampioen Storks

Bergschenhoek - Het tweede weekend was voor de honkballers van The Orioles direct een zware opgave. Tegen de kampioen van vorige jaar leek het op voorhand twee moeilijke wedstrijden te worden. Voorgaande jaren was Orioles in staat om de strijd aan te gaan met een derde (2015) en tweede plaats (2016). Nu was de uitgangssituatie heel anders: met een compleet nieuw team moest The Orioles aan Storks tegenstand bieden.

52 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Oppermachtig Berkel

Berkel en Rodenrijs – Met wisselvallig spel wist Berkel de laatste weken steeds te winnen, waardoor het zwalkende VVOR iedere week beter in zicht kwam. Na vorige week was het verschil geslonken tot nog slechts één punt, waardoor in Rotterdam afgelopen zaterdag in een direct gevecht de koppositie kon worden heroverd. Berkel slaagde met vlag en wimpel voor het examen: 0-2.

39 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Gelijkspel voor heren van HBR tegen Etten Leur

Berkel en Rodenrijs – Op eigen veld hebben de heren van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) een punt overgehouden aan het duel met Etten Leur. Vorig jaar nog werd Etten Leur met overmacht kampioen in de tweede klasse en in de eerste klasse is het team dit jaar een sterke middenmotor.

45 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Wippolder maakt eind aan ongeslagen reeks TOGB

Berkel en Rodenrijs – Na twee hele goede wedstrijden tegen de nummer één en twee van de ranglijst reisde TOGB vol goede moed af naar Delft. Het duel met Wippolder was vooral voor de derde periode zeer belangrijk, maar mede daarom kwam de nederlaag extra hard aan: 2-1.

49 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Kwartet aan doelpunten Soccer Boys geeft hoop

Bleiswijk – Tegen hekkensluiter Kethel Spaland was Soccer Boys er alles aan gelegen om de laatste strohalm op directe handhaving aan te grijpen en dankzij liefst vier treffers van Wilmar Zeelenberg lukte dat: 4-3.

62 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-04-2017

Wie is er bang voor 'The Creep'?

Bergschenhoek - Duizenden sportievelingen storten zich op 6 en 7 mei van heuvels, bergen autobanden, schuttingen en watervallen in Outdoor Valley. Twee dagen lang staat daar alles in het teken van de StrongmanRun en StrongSisterRun Obstacle Mud Challenge, die voor de tweede keer in het Hoge Bergse Bos plaatsvinden. Waarbij de grote vraag is: wie is er stoer genoeg om The Creep te overwinnen?

54 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-04-2017

Honk- en softbalseizoen Orioles weer van start

Bergschenhoek - Voor The Orioles is het seizoen weer van start gegaan. Afgelopen zondag 16 april was het Opening Day op het Orioles Park. Zowel de softballers als de honkballers speelden deze dag hun eerste wedstrijd thuis. Het was een dag met wisselend succes.

72 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-04-2017

Tweehonderd turners laten hun knapste kunsten zien

Het was gezellig druk in turnhal de Zijde op zaterdag 15 april. Alle kinderen van de recreatiegroepen en de selectieleden tot en met 12 jaar van DOTO mochten hun oefeningen laten zien. 

58 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
12-04-2017

Kieviten wandelen voortaan zonder Ineke Bruinhout

Bergschenhoek – Met lede ogen zagen de wandelaars van De Kieviten trainster Ineke Bruinhout vertrekken. 

28 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-04-2017

Berkel verzaakt tegen hekkensluiter

Berkel en Rodenrijs – Op bezoek in Vlaardingen bij hekkensluiter Victoria ’04 hebben de voetballers van CVV Berkel zichzelf een slechte dienst bewezen. De Berkelaren vergaten de wedstrijd in het goede begin van de wedstrijd naar zich toe te trekken en sneden zich daarna lelijk in de vingers: 2-2.

43 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-04-2017

Squirrels eindigt seizoen op derde plaats

Berkel en Rodenrijs – De heren van Squirrels hebben hun laatste duel ruim gewonnen van Push. Het werd 83-63, maar het was toch veel meer de wedstrijd die in het teken stond van afscheid. 

104 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-04-2017

Dames HBR geven niet thuis

Berkel en Rodenrijs – Het restant van dit seizoen voor de dames van HBR lijkt na afgelopen zondag zich toch vooral in niemandsland af te gaan spelen. 

55 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-04-2017

Soccer Boys vecht terug

Bleiswijk – Soccer Boys lijkt zich uit geslagen positie aan het terugvechten. Afgelopen zaterdag was het bezoek aan koploper Te Werve zeker geen walk-over. Toch won de aanstaande kampioen met 2-1. 

61 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-04-2017

Winst Berkel vrouwen

Berkel en Rodenrijs – De vrouwen van CVV Berkel hebben met een even knappe als onverwachte prestatie de hoop op handhaving in de eerste klasse luister bijgezet. Op eigen veld werd tegen de nummer drie van de ranglijst Reiger Boys met 4-1 gewonnen. Daarmee heeft Berkel de veilige achtste plek in eigen hand.

84 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-04-2017

Klein Zwitserland wordt kampioen na winst op HBR

Berkel en Rodenrijs – Tot aan afgelopen zondag wist Klein Zwitserland (KZ) alle zestien gespeelde wedstrijden te winnen. Met grote overmacht halen zij dan ook dit jaar de titel binnen, maar helaas voor Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) kon dat juist afgelopen zondag gebeuren op sportpark 't Hoge Land. Onder luid gejuich van veel meegereisde Hagenaren stokte de teller pas bij 1-7.

43 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-04-2017

TOGB vergeet zichzelf te belonen voor goed veldspel

Berkel en Rodenrijs – In misschien wel de beste wedstrijd die TOGB dit seizoen speelde, notabene tegen de ongeslagen koploper Den Hoorn, kwam het helaas niet tot scoren. Met zeker acht doelrijpe kansen was die mogelijkheid er wel, maar zoals wel vaker dit seizoen vergaten de Berkelaren zichzelf te belonen voor het goede veldspel: 0-0.

69 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-04-2017

Nieuwe nederlaag BVCB

Bergschenhoek – De afgelopen drie weken werden gezien als drie finales in de strijd om nacompetitie. Echter, nadat twee van de drie wedstrijden verloren gingen is de kans op een plek in de nacompetitie weliswaar geslonken, maar nog niet helemaal uit zicht voor BVCB. 

83 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Verdiende overwinning voor overtuigend TOGB

Berkel en Rodenrijs – Na een teleurstellend gelijkspel vorige week heeft TOGB zich tegen DOSR kunnen herpakken. Op eigen veld bleef het voor de dertiende keer op rij ongeslagen, waardoor het team van trainer Peter de Haan in de derde periode bovenaan staat.

81 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Soccer Boys wint in streekderby van DSO

Bleiswijk – Het duel kent weliswaar niet de rivaliteit van de wedstrijden tegen naaste buur BVCB, maar de accommodaties van Soccer Boys en DSO zijn hemelsbreed negen kilometer van elkaar verwijderd en voelt daarom als een streekderby. Als er dan ook nog eens met 2-1 gewonnen wordt rest er niks dan lof voor de spelers van Soccer Boys.

79 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Gemengde gevoelens voor HBR na middagje Groen Geel

Berkel en Rodenrijs – Het was een merkwaardige zondag voor de hockey(st)ers van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR). Zowel het eerste heren- als damesteam reisden af naar Den Haag, om daar uit te komen tegen Groen Geel. De terugreis was er echter één met tegengestelde gevoelens: de dames verloren, waar de heren juist wonnen en wraak namen voor de nederlaag in de Silver Cup vorige week.

53 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Bikkels, blubber en buitensport: dat is Outdoor Madness

Bergschenhoek - Outdoor Valley stond zondag 2 april in het teken van de vierde editie van Outdoor Madness. Jong en oud deden mee aan onder andere wedstrijden, outdoor activiteiten, outdoor fitnesslessen en shopte op de Super Outdoor Sale.

67 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Zesklapper voor Berkel vrouwen biedt perspectief

Berkel en Rodenrijs – Al om negen uur waren de voetbalvrouwen van CVV Berkel op weg naar Amsterdam, waar de belangrijke wedstrijd tegen Wartburgia II op het programma stond. De gastvrouwen bezetten de laatste plaats in de eerste klasse momenteel, maar voorafgaand was het verschil slechts twee punten. Berkel toonde karakter en walste in de tweede helft over de Amsterdammers heen: 2-6.

62 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Topper met twee gezichten eindigt in mineur voor BVCB

Bergschenhoek – Vooraf was de wedstrijd met koploper Heerjansdam misschien wel een laatste strohalm als de Hoeksenaren nog een gooi naar de titel wilden doen. Met die instelling was BVCB dan ook een helft lang de bovenliggende partij, maar in de tweede helft toonde Heerjansdam zich een ware koploper en trok het de wedstrijd ietwat gelukkig naar zich toe: 3-2.

50 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Voorlaatste wedstrijd een prooi voor Squirrels

Berkel en Rodenrijs – Het zijn rare weken voor de basketballers van Squirrels, want in feite speelt de ploeg om niets dan de eer.

48 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
31-03-2017

Met mountainbiken kun je niet vroeg genoeg aan de gang gaan

Bergschenhoek - Op zondag 2 april wordt de Bike Experts Mountainbike Cup Zuid-Holland georganiseerd in Bergschenhoek, op het terrein van Outdoor Valley. Er zal gezorgd worden voor hapjes, drankjes, winkeltjes, wedstrijdjes en demonstraties, maar de nadruk ligt vooral op het fietsen. Dat gebeurt de hele dag van heel jong tot wat ouder.

68 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
31-03-2017

Special Olympics voor sporters met een verstandelijke handicap

Bergschenhoek – Naast de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen bestaat ook de Special Olympics. Zaterdag 1 april vindt voor de derde keer het Special Olympics Regionale Zwem Evenement plaats in De Windas. Die dag is het zwembad het strijdtoneel voor sporters met een verstandelijke handicap.

96 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-03-2017

Knotsgekke slotfase brengt HBR Heren 1 alsnog drie punten

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond gaf HBR in de laatste tien minuten nog een 2-0 voorsprong weg, maar afgelopen zondag waren in de competitie de rollen omgedraaid. In het beladen treffen met directe concurrent Derby bogen de hockeyers van heren 1 een 3-0 achterstand om naar een 4-3 overwinning. 

53 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

Evan Blom wijst BVCB de weg naar top drie

Bergschenhoek – Het zijn de weken van de waarheid in de tweede klasse D voor BVCB. Niet alleen speelt het team van trainer Melvin Boel zelf de ene week goed en slaat het de andere week een flater, ook de concurrentie laat steken vallen. Afgelopen zaterdag was directe concurrent Hellevoetsluis in een tumultueus duel niet opgewassen tegen twee doelpunten van invaller Evan Blom: 2-1.

99 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

Squirrels speelt op automatische piloot

Berkel en Rodenrijs – Nadat de absolute topper in deze competitie een aantal weken geleden verloren ging in de verlenging rest Squirrels niets anders dan het seizoen rustig uit te spelen. 

55 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

Kostbare nederlaag voor Soccer Boys in Leiden

Bleiswijk – Steeds verder raakt Soccer Boys verwijderd van de veilige plaatsen in de tweede klasse C. In Leiden troffen de Bleiswijkers UVS, dat voorafgaand aan het duel slechts drie punten voorsprong had. Een ware degradatiekraker dus, maar helaas voor Soccer Boys één met een slechte afloop: 1-0.

79 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

Gelijkspel betekent zuur puntverlies voor TOGB

Berkel en Rodenrijs – Eerder dit seizoen werd de toen als uitwedstrijd geplande wedstrijd tegen ROAC op het veld van TOGB gespeeld, waardoor afgelopen zondag de rollen omgedraaid waren. Het bleef echter bij 1-1, waardoor TOGB de punten verliezende concurrentie nog niet voorbij kon steken.

43 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

Opnieuw knappe comeback CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – De laatste weken toont CVV Berkel zich mentaal sterk als het aankomt op het ombuigen van achterstanden. Zowel tegen HBSS als DWO kwam de ploeg van trainer Cor den Daas sterk terug en ook afgelopen zaterdag raakten de Berkelaren niet van de leg. Na rust boog Berkel een 2-1 achterstand om in een 2-4 overwinning.

60 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

HBR Dames 1 neemt afstand van onderste plaatsen

Berkel en Rodenrijs – Tussen al het geweld van de heren door speelde dames 1 van HBR eveneens een zeer belangrijke wedstrijd met het oog op de strijd om de onderste plaatsen. 

46 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

Shoot-outs beslissen spannende hockeykraker

Berkel en Rodenrijs – Wat een heerlijk bekeravondje had moeten worden eindigde vrijdag toch wel in een deceptie voor de hockeymannen van HBR. In de laatste tien minuten werd een zeker lijkende 2-0 overwinning weggegeven, waarna het Haagse Groen Geel de shoot-outs beter nam dan HBR.

77 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-03-2017

CVV Berkel vrouwen vernederen concurrent

Berkel en Rodenrijs – Op eigen veld stond afgelopen zaterdag een heuse degradatiekraker op het programma voor de voetbalvrouwen van CVV Berkel. Berkel greep Rhoon meteen bij de keel, om pas na de 8-0 in de negentigste minuut weer los te laten.

67 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-03-2017

Wisselende resultaten HBR-teams

Berkel en Rodenrijs – De heren en dames van HBR hebben de winterstop wisselend achter zich gelaten. Vorige week werden de heren weggespeeld door Alecto en verloren de dames nipt van Rijswijk, maar deze week waren er in ieder geval drie punten voor de heren. 

55 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-03-2017

Voetbalvrouwen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Vorige week sleepten de vrouwen van CVV Berkel nog een gelijkspel uit de strijd tegen Smerdiek, dat zat er deze week niet in tegen koploper Klarenbeek. 

59 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-03-2017

Kwaliteit ontbrak bij Soccer Boys en Honselersdijk

Bleiswijk – Op een lastig bespeelbaar hoofdveld is Soccer Boys er niet in geslaagd de achterstand op de direct veilige plek tien in te lopen. Weliswaar hield het nummer tien Honselersdijk op 1-1, maar daar schoten beide partijen eigenlijk niet echt iets mee op. Het gat tussen de teams blijft dan ook zes punten.

69 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-03-2017

De komende drie wedstrijden worden echte finales voor BVCB

Bergschenhoek – Het was niet bepaald oogstrelend in Maasdam afgelopen zaterdag, waar BVCB het opnam tegen FC Binnenmaas. Vooraf werd de wedstrijd gezien als cruciaal, aangezien een derde keer puntverlies op rij de nacompetitie aspiraties wel erg diep in de ijskast zou zetten. Slecht weer, een lastig veld en een tegenstander die niet bereid was er een spektakel van te maken: het hielp allemaal niet mee, maar toch wist BVCB een 0-3 zege te boeken.

88 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-03-2017

Berkel loopt achterstand weer in en wint met 2-1

Berkel en Rodenrijs – De voetballers van CVV Berkel lijken er de afgelopen week een sport binnen een sport van te maken om achterstanden in te lopen. Vorige week werd in blessuretijd een 2-1 achterstond omgebogen tot 2-3 overwinning, terwijl ook afgelopen zaterdag een vroege achterstand moest worden rechtgezet tegen HBSS. De 2-1 overwinning betekent wel dat Berkel weer wat dichter naar koploper VVOR toe kruipt. 

52 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-03-2017

Wedstrijd RVC '33-TOGB uitgesteld

Berkel en Rodenrijs - Zondag zou het duel tussen TOGB en RVC '33 op het programma staan. Een heuse topper binnen de tweede klasse C, met grote belangen voor beide ploegen met het oog op de nacompetitie

51 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
18-03-2017

Charlie Barto aangesteld als technisch directeur HBR

Berkel en Rodenrijs - Charlie Barto gaat met ingang van 1 augustus aan de slag gaan als technisch directeur bij Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR). Tijdens de algemene ledenvergadering in januari is de visie met betrekking tot hockeytechnische zaken op HBR gepresenteerd.

90 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-03-2017

Puntverlies voor dames Berkel

Berkel en Rodenrijs – Een open en gelijkopgaand duel tussen de vrouwen van Berkel en Smerdiek leidde tot een aantrekkelijke uitslag: 3-3. Beide ploegen kregen de handen van de toeschouwers op elkaar, met leuke aanvallen en mooie doelpunten, maar tot een winnaar kwam het niet.

71 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-03-2017

Berkel komt 2-0 achterstand te boven in huzarenstukje

Berkel en Rodenrijs – Het reguliere seizoen lijkt voor de mannen van CVV Berkel door een aantal keer puntverlies in 2017 uit te lopen op één grote voorbereiding op de nacompetitie. Echter, om de hoop op het kampioenschap levend te houden dient wel iedere week de druk opgevoerd te worden op koploper VVOR. Met een ontsnapping in extremis kon Berkel opgelucht ademhalen, want na 86 minuten spelen stond er nog een 2-1 achterstand op het scorebord op bezoek bij DWO: 2-3.

56 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-03-2017

Eerste teams HBR met kater uit winterstop

Berkel en Rodenrijs – De hervatting van de veldcompetitie is voor de beide eerste elftallen van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) niet goed begonnen. Op eigen veld verloren zowel Dames 1 als Heren 1, al was de nederlaag van de heren met recht een oorwassing te noemen: 1-5 voor Alecto.

73 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-03-2017

Belangrijke overwinning voor TOGB

Berkel en Rodenrijs - De afgelopen weken morste TOGB een aantal punten door een gebrek aan doelpunten, maar tegen Meerburg schoot de ploeg van trainer Peter de Haan weer eens flink uit de slof: 5-1.

102 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-03-2017

Squirrels trekt aan kortste eind

Berkel en Rodenrijs – Een overwinning zou de titelstrijd wellicht overhoop hebben gegooid, maar het mocht niet zo zijn voor de basketballers van Squirrels. Koploper Baros toont zich het gehele seizoen al onverslaanbaar, maar juist tegen Squirrels werd een aantal weken geleden de eerste nederlaag geleden. Een tweede huzarenstukje zou betekenen dat het kampioenschap gelijk weer helemaal open lag.

99 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-03-2017

Erop of eronder voor Weidevogels

Bleiswijk – De Bleiswijkse korfballers verkeren in de 'weken van de waarheid'. Met een 23-21 nederlaag sloot Weidevogels de reguliere zaalcompetitie af met zeven punten, genoeg om niet direct te degraderen, maar dat betekent wel dat het zaalseizoen nog iets langer duurt. Vanaf komende zaterdag is het iedere week erop of eronder.

68 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin