Google

sHarjeet 

Hart van Holland online - Sport
woensdag, 18 september 2019

Sport

03-06-2017

Twee nieuwe damesteams HVB

Bleiswijk – Twee damesteams komen volgend jaar, sinds jaren, weer uit in de KNHB-competitie namens Hockey Vereniging Bleiswijk (HVB). Een opsteker voor de Bleiswijkse club, die op zondag niet één, maar twee teams toegevoegd ziet worden aan het totaal. 

1391 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
03-06-2017

Bart Latuheru start als assistent-trainer TOGB

Berkel en Rodenrijs - De technische staf van TOGB heeft bekend gemaakt dat Bart Latuheru volgend seizoen de nieuwe assistent-trainer van het vlaggenschip TOGB zondag 1 zal worden. 

1508 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
31-05-2017

Hockeyclinic bij HBR met tophockeyers

Berkel en Rodenrijs - Bij HBR werden met Hemelvaart drie hockeyclinics gegeven. Pirmin Blaak, international en voormalig doelman van Rotterdam was met zijn assistenten van de Goalie Works aanwezig om de keepers en keepsters van HBR op speelse wijze veel nieuwe dingen te leren.

409 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
31-05-2017

Internationale winst voor Beachsoccer Lansingerland

Lansingerland – In het Portugese Nazaré kwamen de beachvoetballers van Beachsoccer Lansingerland afgelopen weekend uit in de voorronde van de Euro Winners Cup. De resultaten waren wisselend waardoor plaatsing voor het eindtoernooi werd misgelopen, maar het weekend werd vooral gezien als leer- en trainingsmoment.

299 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Geen winst voor Orioles

Bergschenhoek - The Orioles had een week de tijd om te herstellen van de dubbele nederlaag tegen DSS 2. Hun revanche moest worden gehaald in de wedstrijd tegen Euro Stars. The Orioles verloor echter met 13-8 en zondag werd de wedstrijd gestaakt.

360 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Dames HBR pakken punt tegen Westland

Berkel en Rodenrijs – In de wedstrijd tegen Westland maakte Romy Thuman al na één minuut de 1-0 voor de hockeydames van HBR, uit de eerste de beste strafcorner. 

268 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-05-2017

Het seizoen van TOGB eindigt in mineur na verlies van Kocatepe

Berkel en Rodenrijs – TOGB is er niet in geslaagd de 0-2 nederlaag uit de eerste wedstrijd tegen Kocatepe om te buigen tijdens het tweede duel in Rotterdam. Een helft lang lagen de Berkelaren echter zeer zeker op koers om door te stomen naar de eerste klasse, maar het bleef steken op een 0-1 ruststand. Na rust strafte Kocatepe al snel twee fouten van TOGB af en liep het later nog uit naar 3-1. Doordat Delft won van DRL komt er geen herkansingsmogelijkheid en eindigde het seizoen van TOGB dus in mineur.

388 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-05-2017

Zondag 1 van Soccer Boys speelde laatste wedstrijd

Bleiswijk - Op deze dag heeft Soccer Boys Zondag 1 heeft zondag 30 april zijn allerlaatste competitiewedstrijd gespeeld. Een memorabele dag in de geschiedenis van de club.

303 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-05-2017

Mooie afsluiting voor hockeyheren van HBR

Berkel en Rodenrijs – De heren van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) heeft de laatste wedstrijd van het seizoen in winst om weten te zetten. Aanvankelijk leken de Delftse gasten van DSHC rijp voor de slacht, maar na een sterke openingsfase waarin HBR met 3-0 voor kwam werden de Delftse studenten wakker geschud. Uiteindelijk kwam HBR nooit écht in de problemen en werd met 4-3 gewonnen.

310 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

CVV Berkel promoveert naar tweede klasse

Berkel en Rodenrijs – Op het terrein van BVCB in Bergschenhoek kruisten titelkandidaten VVOR en CVV Berkel afgelopen zaterdag in een onderling duel de degens om te beslissen wie er met het kampioenschap aan de haal ging en volgend jaar sowieso in de tweede klasse uit mag komen. Robert van der Velden besliste de wedstrijd in Berkels voordeel, door op aangeven van zijn jongere broer Freek met een rake kopbal het enige doelpunt van de dag te maken: 1-0. 

500 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Verlies in bekerfinale voor Berkel vrouwen

Berkel en Rodenrijs – Het beloofde afgelopen zaterdag spannend te worden in Alphen aan den Rijn tussen de dames van CVV Berkel en Barendrecht Vrouwen II, waar op het terrein van ARC de finale van de KNVB beker op het programma stond. 

348 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

TOGB op achterstand na eerste duel

Berkel en Rodenrijs – Op eigen veld ontving TOGB het Rotterdamse Kocatepe in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. De Rotterdammers zijn een bekende club voor TOGB, dat vorig seizoen nog in dezelfde afdeling actief was. In een spannend duel waren beide ploegen tegen elkaar opgewassen, maar trok Kocatepe aan het langste eind: 0-2.

307 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Makkelijke zege voor Weidevogels

Bleiswijk – Als kersverse kampioen in de derde klasse speelde Weidevogels uit bij Thor in Harmelen. 

213 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Oud-international Latuheru assistent-trainer TOGB

Berkel en Rodenrijs - De technische staf van TOGB heeft vandaag bekend gemaakt dat Bart Latuheru volgend seizoen de nieuwe assistent-trainer van het vlaggenschip TOGB zondag 1 zal worden. Hij zal deze functie gaan combineren met het hoofdtrainerschap van het hoogste jeugdteam van de jeugdopleiding bij TOGB.

287 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-05-2017

Pitching hapert bij honkballers The Orioles

Bergschenhoek - Dit weekend speelde The Orioles Heren Honkbal 1 tegen het tweede DSS. The Orioles zouden weer punten moeten halen dit weekend, want ze bevinden zich in de onderste gedeelte van de competitie. Echter bleek DSS beide dagen te sterk.

324 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-05-2017

Monsterzege voor HBR

Berkel en Rodenrijs – Tegen hekkensluiter Ommoord heeft het eerste damesteam van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) zich van haar beste kant getoond. De dames wonnen met 6-0 van Ommoord.

378 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Berkel Vrouwen 1 gestaakt, Vrouwen 2 kampioen

Berkel en Rodenrijs - Het was een weekend van de waarheid voor Berkel. De mannen deden een gooi naar de titel, maar ook de vrouwen speelden belangrijke wedstrijden. Het eerste damesteam strijdt om lijfsbehoud in de eerste klasse in een tweeluik tegen Delta Sports '95.

408 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-05-2017

Sushiho succesvol op karatetoernooien

Bergschenhoek - Sportclub Sushiho heeft een succesvol weekend achter de rug tijdens twee karatetoernooien: zaterdag Beker der Kempen en Zondag Kodo Cup. Aan beide toernooien deden zeventien leden mee. Dus in totaal 34 vechters wat resulteerde in 33 podiumplekken.

324 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

HBR dames onderuit in Dordrecht

Berkel en Rodenrijs – De hockeydames van HBR hielden een lichte kater over aan het bezoek aan Dordrecht. Ondanks een goede start aan de wedstrijd konden de dames de overwinning niet over de streep trekken en moesten zij genoegen nemen met een 5-3 nederlaag. Het verschil op de ranglijst met de plekken boven HBR loopt daardoor op tot zeven punten.

305 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Zwaarbevochten punt voor heren HBR bij Roomburg

Berkel en Rodenrijs – Op bezoek bij het hoger aangeslagen Roomburg heeft Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs goede zaken gedaan. Het werd 1-1.

402 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

TOGB beloont zichzelf met periodetitel

Berkel en Rodenrijs – Door veel tegenstanders werd TOGB dit jaar betiteld als best voetballende ploeg in de afdeling. Echter, door te vaak het goede spel niet te belonen met winstpartijen raakte koploper Den Hoorn steeds verder uit zicht. Uiteindelijk bleek nacompetitie voor promotie terug naar de eerste klasse, het hoogst haalbare en met een klinkende 5-1 zege op Foreholte werd die doelstelling behaald.

303 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Korfbalclub Weidevogels viert titel in derde klasse

Bleiswijk – Met overmacht werd de Weidevogels van trainer Erwin Dekker kampioen in de derde klasse van het veldkorfbal, waardoor de Bleiswijkers na één seizoen alweer terugkeren in de tweede klasse. Op eigen veld werden De Eemvogels met 24-12 verslagen.

357 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Berkel waant zich eventjes kampioen

Berkel en Rodenrijs – De onweersbui vlak voor de aftrap van Berkel – DSVP beloofde niet veel goeds, maar in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen kwam koploper Berkel geen moment in de problemen. Al snel kon de blik dan ook op de wedstrijd VVOR – Sparta, die zo'n vijftien kilometer verderop gespeeld. 

424 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

'Krappe selectie heeft BVCB teveel punten gekost'

Bergschenhoek – In tegenstelling tot de laatste jaren zit het seizoen er voor BVCB al meteen op na de laatste reguliere competitiewedstrijd. Na een goede eerste periode zakte de ploeg van trainer Melvin Boel weg en bleef het tot aan de laatste weken erg goede wedstrijden afwisselen met off-days.

392 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Orioles verliest tweemaal van lager geklasseerd Neptunus

Bergschenhoek - De wedstrijden tegen hoogvlieger Quick werden vorige week nog gedeeld: eenmaal winst en eenmaal verlies. Dat gaf hoop voor het lager geklasseerd staande Neptunus. Maar dit tweede team van de landskampioen ging er tweemaal met de winst vandoor.

271 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-05-2017

Degradatie een feit voor Soccer Boys

Bleiswijk – In Maassluis wachtte een lastige maar zeker niet onmogelijke opgave voor Soccer Boys. VDL moest zelf nog een punt halen om zeker te zijn van handhaving, maar de Bleiswijkers moesten winnen en waren zelfs dan nog afhankelijk van andere uitslagen.

372 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Klinkende zege helpt Berkel vrouwen niet aan directe handhaving

Berkel en Rodenrijs – De wedstrijd van de vrouwen van Berkel tegen Barendrecht 2 ging bij voorbaat al nergens meer over ging. Dankzij een kronkel bij de KNVB werd de wedstrijd van nummer twee Rijnvogels vervroegd en wist koploper Klarenbeek bij aanvang dat het kon verliezen van Rhoon en toch kampioen zou zijn. 

391 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Gelijkspel gooit roet in het eten voor Berkel

Berkel en Rodenrijs – In het meest gunstige geval hadden de mannen van CVV Berkel afgelopen zaterdag al kampioen kunnen worden. Dan had gewonnen moeten worden van Sparta en zou VVOR punten moeten morsen. 

281 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

BVCB mag blijven hopen na ruime zege op Spirit

Bergschenhoek – BVCB lijkt met de derde overwinning op rij het lek boven te hebben, maar het ziet ernaar uit dat de Hoeksenaren desondanks met lege handen komen te staan.

364 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Klinkende zege houdt hoop levend voor Soccer Boys

Bleiswijk – Soccer Boys trad op eigen veld aan tegen de mannen van Sportclub Monster. Met nog twee wedstrijden te gaan was een overwinning noodzakelijk om niet zaterdag al direct te degraderen en vooral dankzij een zeer goede openingsfase kon Soccer Boys degradatie voorlopig voorkomen door een klinkende 4-0 zege.

511 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-05-2017

Beachvolleybalseizoen bij Volley2b feestelijk geopend

Bergschenhoek - Het beachvolleybalseizoen van Volley2b is zaterdag 6 mei officieel geopend met een openingstoernooi voor de jeugd en voor de senioren. 

298 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-05-2017

Stilstaan bij het verleden

Lansingerland – In alle drie de kernen van Lansingerland werden op 4 mei de Nederlandse oorlogsslachtoffers herdacht. "Met het verdwijnen van de generatie die de oorlog bewust heeft meegemaakt," merkte burgemeester Pieter van de Stadt op, "verdwijnen de getuigenissen uit de eerste hand van hun grote en kleine belevenissen maar ook van hun heldendaden, pijn, verdriet en de diep gevoelde ellende." Zowel in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs als in Bleiswijk stond het thema 'Geef vrijheid door' centraal in de toespraken, liederen en gedichten.

400 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-05-2017

Weidevogels bijna zeker van kampioenschap

Bleiswijk – Het korfbalteam Weidevogels heeft afgelopen weekend met een ruime score van 25-9 gewonnen van de nummer drie SDO.

281 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-05-2017

TOGB wint van Donk

Berkel en Rodenrijs – In de strijd om de derde periode heeft TOGB goede zaken gedaan door te winnen van hekkensluiter Donk. Op bezoek in Gouda speelde zich een moeizame wedstrijd af, maar werd uiteindelijk na rust voldoende afstand genomen om de periodetitel weer een stapje dichterbij te laten komen. Komend weekeinde heeft TOGB aan een punt genoeg om Wippolder op doelsaldo voor te blijven in de derde periode.

350 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-05-2017

Knappe thuiszege HBR heren op hoger geplaatst Hudito

Berkel en Rodenrijs – De heren van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) speelden een sterke wedstrijd tegen het hoger geplaatste Hudito uit Delft. Al na vier minuten scoorde Daan Buthker de 1-0 voor HBR, waar eerstejaars A-junior Teun Mooldijk zijn debuut maakte met een goede invalbeurt in de hoofdmacht.

347 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-05-2017

Dames HBR overtuigend langs HDS uit Den Haag

Berkel en Rodenrijs – Op eigen veld speelden de dames van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) de wedstrijd tegen het Haagse HDS, dat twee plaatsen lager geklasseerd staat.

269 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-05-2017

Pitcher Jason Kilby helpt Orioles aan overwinning tegen Quick

Bergschenhoek - Voor de honkballers van Orioles stond afgelopen weekend de dubbel tegen Quick Amersfoort op de rit. Met een vierde plek in het klassement was dit een geduchte tegenstander. Na twee wedstrijden is de eindstand 13-3 voor Quick.

330 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-05-2017

Geen Getrut in de weer voor Roparun

Lansingerland – Teams met hardlopers en fietsers zetten zich voor en tijdens de Roparun van 3 tot en met 5 juni in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Eén van die teams is Geen Getrut, een groep enthousiaste lopers, fietsers, masseurs, basecampers en chauffeurs uit Lansingerland, Rotterdam en omstreken. Ook de komende weken wordt weer een aantal uiteenlopende activiteiten georganiseerd, variërend van de Hitland Run tot een wijnproeverij.

435 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-05-2017

Van architect tot bruggenbouwer

Lansingerland - Sinds een paar weken is Jan Houweling letterlijk 'de man met de hamer'. De voorzittershamer, om precies te zijn, want op 11 april nam hij die over uit handen van Tatiana van Rijswijk. Sindsdien is hij de preses van Ondernemend Lansingerland. Hij koestert stevige ambities voor de grootste ondernemersvereniging van de gemeente.

501 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Orioles deelt punten met Wassenaar

Berkel en Rodenrijs - The Orioles hebben afgelopen weekend de dubbel tegen promovendus Wassenaar gespeeld. Dit leek de mogelijkheid om punten aan het totaal toe te voegen. Uiteindelijk lukte deze missie maar half.

318 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Verlies voor hockeyheren HBR bij vice-kampioen Zoetermeer

278 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Zicht op handhaving vertroebeld voor Soccer Boys

Bleiswijk – Op bezoek bij Docos wachtte Soccer Boys op voorhand geen makkelijke middag. Echter, niet de counters, zoals verwacht, maar met name dode spelmomenten deden de Bleiswijkers uiteindelijk de das om: 4-1 verlies.

302 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Vrouwen Berkel tussen hoop en vrees na gelijkspel

Berkel en Rodenrijs – De vrouwen van CVV Berkel zijn het seizoen goed begonnen, maar kenden nadien een maandenlange dip. Nu de eindstreep in zicht is, lijkt de ploeg zich op tijd te hebben opgericht, want de laatste weken werd een flink aantal punten behaald in de strijd tegen degradatie. Ook tegen IJFC werd een punt gepakt, maar door de uitslagen op andere velden heeft Berkel het ontlopen van de nacompetitie niet meer in eigen hand.

245 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

BVCB behoudt vierde plek na knappe zege op Piershil

Bergschenhoek – Tot dusverre is het een wisselvallig seizoen voor de mannen van BVCB. Trainer Melvin Boel constateerde vorige week dat het kampioenschap al een aantal weken geleden vaarwel gezegd moest worden, maar ook de nacompetitie is voor BVCB dit seizoen niet zo'n vanzelfsprekendheid als andere jaren. De zege op Piershil verandert daar niet veel aan, maar was wel knap: 0-2.

277 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Winst op Groeneweg biedt perspectief voor TOGB

Berkel en Rodenrijs – De omstandigheden waren niet ideaal, met harde wind recht over het veld. Toch wist TOGB een op het oog redelijk eenvoudige zege te boeken tegen Groeneweg, dat eerder dit seizoen tijdens het 0-0 gelijkspel nog een lastige horde was gebleken: 4-0 winst.

237 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-05-2017

Erwin van der Stoep redt Berkel diep in blessuretijd

Berkel en Rodenrijs – Het was zaterdag voor Berkel de eerste van drie finales in de strijd om de titel binnen te slepen. Op eigen veld ontving de koploper het Rotterdamse Excelsior, dat geenszins van plan bleek een bijrol te spelen. Berkel maakte het echter vooral zichzelf moeilijk maar kwam diep in blessuretijd alsnog tot een overwinning: 3-2.

264 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-04-2017

G-team TOGB kampioen

Berkel en Rodenrijs – Ongeacht de uitslag zou het G-team van TOGB tijdens de laatste uitwedstrijd van het seizoen afgelopen zaterdag kampioen worden. Voor het eerst in tien jaar. 

260 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

BVCB aan vooravond van spannend competitieslot

Bergschenhoek – Na de enorme teleurstelling twee weken geleden met het verlies tegen Pelikaan heeft BVCB de rug weer kunnen rechten tegen NSVV. De Hoeksenaren gaven in de uitwedstrijd nog een 3-1 voorsprong weg in de laatste twee minuten, maar op eigen veld konden de drie punten wel over de streep getrokken worden: 3-1.

345 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Onervaren Orioles-honkballers twee keer kansloos tegen kampioen Storks

Bergschenhoek - Het tweede weekend was voor de honkballers van The Orioles direct een zware opgave. Tegen de kampioen van vorige jaar leek het op voorhand twee moeilijke wedstrijden te worden. Voorgaande jaren was Orioles in staat om de strijd aan te gaan met een derde (2015) en tweede plaats (2016). Nu was de uitgangssituatie heel anders: met een compleet nieuw team moest The Orioles aan Storks tegenstand bieden.

237 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-04-2017

Oppermachtig Berkel

Berkel en Rodenrijs – Met wisselvallig spel wist Berkel de laatste weken steeds te winnen, waardoor het zwalkende VVOR iedere week beter in zicht kwam. Na vorige week was het verschil geslonken tot nog slechts één punt, waardoor in Rotterdam afgelopen zaterdag in een direct gevecht de koppositie kon worden heroverd. Berkel slaagde met vlag en wimpel voor het examen: 0-2.

216 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin