donderdag, 30 oktober 2014

BCN zwaait zaalbeheerder uit en sluit seizoen

Geplaatst op: 04-07-2013

Nieuwerkerk aan den IJssel – Badmintonvereniging BCN heeft dinsdag 25 juni ‘Jan de Sporthal’-man in het zonnetje gezet. Het was voor Jan Speksnijder, de zaalbeheerder van de Parkzoomhal, zijn laatste avond bij de badminton vereniging.

Zaterdag werd het seizoen feestelijk afgesloten met een fietstocht in de regio, gevolgd door een barbeque. Halverwege de fietstocht werd gepauzeerd bij een kersentuinder in Moerkapelle waar het goed toeven bleek. De kersen smaakten \ opper best. De sfeer zat er goed in, niet alleen op de fiets maar zeker ook bij de BBQ waar nog meer leden gezellig bij elkaar kwamen om de zomervakantie in te luiden.
Het badmintonnen stopt niet helemaal in de zomerperiode, op vrijdag kan iedereen van 20.00 tot 23.00 uur een shuttle slaan in de Parkzoomhal. Kosten 5,- euro per avond. Voor meer informatie: www.bcnieuwerkerk.nl

Aantal keer bekeken: 439 | Er zijn nog geen reacties geplaatst