dinsdag, 21 november 2017

Renovatie Theo Thijssenschool aan de gang

Geplaatst op: 10-11-2017

Zo moet het gaan worden aan de achterzijde van de school.

Waddinxveen - De renovatie van de Theo Thijssenschool is vorige week gestart. De afgelopen twee maanden zijn gebruikt om de puntjes op de i te zetten in het renovatieplan.

Het binnenklimaat is een belangrijk aspect van het plan. Daar is extra zorgvuldig naar gekeken.

Het gebouw blijft aan de voorkant de monumentale uitstraling hebben die het nu heeft. Aan de binnen- en de achterkant zal het gebouw een totale metamorfose ondergaan.

De trap in het midden van het gebouw neemt erg veel ruimte in beslag en wordt vervangen. Hierdoor ontstaat rond de trap ruimte om een leerplein te creëren. In de gymzaal aan de zijkant van het gebouw komen twee extra lokalen.

Het ene lokaal zal worden gebruikt door de school en het andere lokaal wordt straks gebruikt als peuterspeelzaal. Het gebouw wordt aan de achterkant vergroot zodat daar een speelzaal kan worden gemaakt. Boven op de speelzaal komen nog twee lokalen.

De bedoeling is dat alle groepen van de Theo Thijssenschool na de zomervakantie weer les krijgen in het gerenoveerde gebouw. Nu zitten de leerlingen nog even verspreid op verschillende locaties: aan de Kerkstraat 13, Wingerd 45 en de Mauritslaan 55.


Aantal keer bekeken: 92 | Er zijn nog geen reacties geplaatst



Deel dit bericht op uw:
Facebook Twitter Google+ Linkedin


Reacties



CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin