Hart van Holland online - Tropenarts krijgt gift voor het goede doel
dinsdag, 20 augustus 2019

Tropenarts krijgt gift voor het goede doel

Geplaatst op: 03-12-2014

Waddinxveen - Tijdens een drukbezochte clubavond van Rotaryclub Waddinxveen op donderdag 27 november hield de Reeuwijkse tropenarts Nick Zwinkels een betoog over de problemen die de besmettelijke ziekte ebola met zich meebrengt in Sierra Leone, waar hij als arts leiding geeft aan een van de drie lokale ziekenhuizen.

Eerder al wisten leden van de Rotaryclub samen met de dames van Inner Wheel Waddinxveen 2450 euro bijeen te brengen voor Lionheart, de stichting waar Zwinkels aan verbonden is. Tijdens de clubavond kreeg Zwinkels de cheque overhandigd van Rotary Club voorzitter Marijke Brunklaus en van Greetje Neef van Inner Wheel.

Het geld dat Inner Wheel nog inzamelt tijdens de kerstmarkt in de remonstrantse kerk wordt eveneens aan stichting Lionheart gedoneerd. Voor meer informatie: www.lion-heart.nl.

Aantal keer bekeken: 1001 | Er zijn nog geen reacties geplaatst