Home » Woedende bewoners in klein plaspoelpolder Leidschendam

Woedende bewoners in klein plaspoelpolder Leidschendam

Woedende bewoners klein plaspoelpolder leidschendam

Woedende bewoners in klein plaspoelpolder Leidschendam

Bewoners van in klein plaspoelpolder bij Leidschendam hebben al meer dan 15 jaar geluidsoverlast ondervonden door de bouw van huizen bij de Dokter van Zeelandstraat en de aanleg van de plaspoelhaven.

Vaak worden er ’s ochtends om 06:00 al bouwmaterialen geleverd door vrachtverkeer en komen de bouwvakkers ook langsrijden. Dit zorg voor veel overlast voor de bewoners. Er worden steigerpalen vervoerd, maar ook hekwerken en andere spullen die veel geluid maken terwijl ze vervoerd worden.

Maandagochtend schrokken de bewoners zich al helemaal rot. Toen werd er namelijk om 06:45 al met een drilboor geboord. Dit terwijl niemand hierover geïnformeerd was.

De bewoners hadden zelfs al een omgevingsmanager ingeschakeld, maar die is ook niet veel wijzer geworden. De bewoners geven ook aan dat ze het gevoel hebben dat het inschakelen van een externe adviseur weinig zin heeft gehad. Er is namelijk nog niks veranderd in de overlast.

Wat kan je zelf tegen de overlast doen?

Geluidsoverlast is geen pretje en je wilt natuurlijk de kans hierop zo klein mogelijk maken. Wat kan je hier zelf dan tegen doen? Wavlo geeft aan dat het beter isoleren van je huis niet alleen de warmte binnenhoudt, maar er ook voor zorgt dat er minder geluid van binnen naar buiten gaat en van buiten naar binnen gaat.