Google

sHarjeet 

Hart van Holland online - Ingezonden brieven
dinsdag, 24 april 2018

Ingezonden brieven

23-09-2016

BTV feliciteert RTHA

Gefeliciteerd! Op 1 oktober viert vliegveld Rotterdam the Hague Airport (RTHA) zijn zestigste verjaardag. Hoopt het te vieren. De senior RTHA viert zijn verjaardag met andere zestigjarigen.

806 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-07-2016

Getouwtrek om uitbreiding vliegveld begint opnieuw

Oude wijn in nieuwe zakken, zo zie ik het mooie verhaal van de nieuwe directeur van het Rotterdamse vliegveld (Hart van Holland). Ach, na al een poosje woonachtig te zijn in Schiebroek raak je bijna gewend aan dit soort praatjes en heb je alle plannen van die club al diverse keren gehoord. 

941 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-07-2016

Natuurcompensatie voor Skaeve Huse noodzakelijk

Afgezien van het feit dat wij van de Vogel- Vleermuis- en Vlinderwerkgroep Noordrand het niet eens zijn met de gekozen locatie voor de Skaeve Huse aan de Soesterbergstraat, hebben wij ook nog wat punten over de gevolgen voor natuur, milieu en leefbaarheid. 

643 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-07-2016

Getouwtrek om uitbreiding vliegveld begint opnieuw

Oude wijn in nieuwe zakken, zo zie ik het mooie verhaal van de nieuwe directeur van het Rotterdamse vliegveld (Hart van Holland 6 juli). 

485 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-05-2016

Verontwaardiging over reactie Vestia

Met stijgende verontwaardiging hebben wij het artikel 'Schiebroek-Zuid is schimmel zat' en vooral de reactie van Vestia daarop in Hart van Holland van woensdag 11 mei gelezen. Al vele jaren horen wij, bewonersorganisatie Leven in Schiebroek, de klachten van de bewoners van het Vestiagedeelte van Schiebroek-Zuid over de verkrotting van hun woningen. "Vestia doet niets", zeggen zij. 

512 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin