donderdag, 27 april 2017

Nieuws

26-04-2017

Waarschijnlijk toch tweerichtingsverkeer in Zonnebloemstraat

Schiebroek – De gebiedscommissie stemt in met het advies om de verkeerssituatie in de Zonnebloemstraat, terug te brengen naar een tweerichtingsverkeer. Een meerderheid van de bewoners van de Zonnebloemstraat en Duizendschoonstraat gaven tijdens de voorlichtingsavond van 28 maart aan, toch niet tevreden te zijn met eenrichtingsverkeer.

19 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-04-2017

Kip mag weer van stok

40 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-04-2017

'Leuke luitjes' website voor wandel- en fietsmaatjes

Rotterdam - 'Leuke luitjes' is een initiatief voor mensen vanaf zestig jaar die buurtgenoten zoeken om gezamenlijk te wandelen of fietsen. 

44 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-04-2017

Groenzoom, domein van dikbilkoe en tureluur

Berkel en Rodenrijs - "Zeventien mensen? Dat is een mooi aantal", constateert Cor Noorman tevreden. Een aardig groepje wandelaars staat klaar bij Tuinderij De Groenzoom om de eerste natuurexcursie van het jaar mee te maken. Anderhalf uur lang laat Noorman 'zijn' Groenzoom zien. Voortaan doet hij dat elke tweede woensdag van de maand.

93 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-04-2017

Eindelijk schot in verhuizing volkstuinders

Terbregge – Er zit eindelijk schot in de zaak rond de verhuizing van Amateur Tuinders Vereniging Terbregge en nutstuinders van de De Luwte aan de Lage Limiet. Deze week werd de overeenkomst tussen de gemeente en Rijkswaterstaat (RWS) ondertekend.

27 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-04-2017

'Er valt hier geen zak te halen, maar ik zit wel met de schade'

Kleiwegkwartier – Hij is er nog steeds ziek van. Henk van Beek van café 't Halve Maatje werd kort geleden voor de vijfde keer in vijf jaar slachtoffer van inbraak. De buit bij de meest recente braak, vorige week, kan niet meer zijn geweest dan wat kleingeld, een fractie van de schade aan de gokkasten, het raam en de deur.

19 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
21-04-2017

Jeugdzorg schoot tekort bij bescherming peuter

Schiebroek - Rotterdamse jeugdzorgprofessionals schoten tekort in de hulp aan een ernstig verwaarloosde peuter in Schiebroek. Dat constateren de Inspectie Jeugdzorg, Inspectie voor de Gezondheidszorg en Inspectie Veiligheid en Justitie. De veiligheid van het kind was hierdoor anderhalf jaar onvoldoende gewaarborgd. Bij de betrokken organisaties en hulpverleners stond het kind niet centraal en het belang van het kind niet voorop, zo luidt de conclusie.

41 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-04-2017

Tegenstanders groei vliegveld winnen duel tussen petities

Lansingerland - De Vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTV) heeft ruim 2.500 handtekeningen tegen uitbreiding van vliegveld Rotterdam the Hague Airport (RTHA) aangeboden aan Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde bij de provincie Zuid-Holland. Dat gebeurde in het gemeentehuis van Lansingerland, in aanwezigheid van wethouder Simon Fortuyn en zijn Rotterdamse collega Pex Langenberg. 

129 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-04-2017

Levende onkruidbestrijders in Hoge en Lage Bergse bos

Regio - De schaapskudde van herder Martin Oosthoek keert deze maand terug naar recreatiegebied Rottemeren. Alweer voor het negende jaar zal onder begeleiding van de schaapherder de kudde grazend rondtrekken tussen de heuvels van het Bergse bos en langs de dijkjes in het gebied.

76 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-04-2017

Hiphop = literatuur

Mensen kennen mij langer dan vandaag. Hiphop en literatuur zijn twee van mijn grote liefdes. Het bericht over Nederhop en Mulisch dat vorige week de ronde deed werd mij van alle kanten toegestuurd. 'Nederhoppers creatiever met taal dan Mulisch', drukte de Volkskrant pontificaal op de voorpagina. 'Deze rappers kennen meer woorden dan Harry Mulisch', kopte NOS. 'Rapgroep Zo Moeilijk heeft groter vocabulaire dan Harry Mulisch', aldus NU.nl. 

418 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-04-2017

On-hollands kleurrijk keramiek

Hillegersberg – Wie bij keramiek alleen maar aan potjes en kannetjes kan denken, komt bij Margarita van der Velden bedrogen uit. Haar sculpturen zijn kleurrijk en vol humor: "Die kleuren zijn echt een overblijfsel uit de periode dat ik in Argentinië heb gewoond. En de koppen in mijn werk zijn Inca-achtig. Beatrijs van Rheeden is keramiste en ik heb les van haar gehad. Tijdens de eerste les zei ze: 'Als je zo snel mogelijk wilt ontdekken of 3D iets voor je is, dan moet je gaan kleien. Maar heb je eenmaal door wat je hiermee kunt, dan raak je eraan verslaafd.' En ja, dat is gebeurd."

50 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-04-2017

Met Schiebroektas leren buren elkaar en de buurt beter kennen

Schiebroek – Vijfhonderd handgemaakte tassen met in zestien talen de tekst 'Ik hou van Schiebroek' erop moeten ervoor gaan zorgen dat buren elkaar en alles wat er in de wijk te doen is gaan leren kennen. Het project 'ontmoet je buur, ontdek je buurt' is een initiatief van Talentfabriek010 en bewonersorganisatie Leven in Schiebroek.

1185 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-04-2017

Syrische en Irakese artiesten vertellen vluchtverhaal door poëzie en muziek

Kleiwegkwartier – Met poëzie, verhalen en muziek vertelden artiesten uit Syrië en Irak zondag 9 april hun vluchtverhaal Bij Rebelz aan de Rotte. Voor een afgeladen huis namen zij hun publiek mee op de reis van hun thuisland naar Nederland.

54 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-04-2017

The Skyline Sisters winnen zilver op landelijke conventie

Schiebroek - The Skyline Sisters, het vrouwen-barbershopkoor uit Schiebroek, heeft afgelopen weekend zilver gewonnen op de landelijke conventie in Veldhoven. Van de achttien deelnemende vrouwenkoren hebben de Rotterdamse vrouwen zestien concurrenten achter zich gelaten.

41 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
14-04-2017

Buurtbewoners fleuren donker tunneltje op

Kleiwegkartier - In een paar dagen was het gepiept: het tunneltje dat langs de Rotte onder het spoor loopt, is nu van een grauwe verzamelplaats voor zwerfvuil een aantrekkelijk stukje Kleiwegkwartier geworden.

70 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-04-2017

'Communicatie met bewoners 16Hoven moet echt beter'

Park16Hoven – Bewoners van Park16Hoven waren al langer teleurgesteld over het uitblijven van winkels in de wijk. Dat de gemeente in het geactualiseerde Masterplan Park16Hoven de detailhandel heeft afgevoerd, komt voor veel van hen dan ook als een onaangename verrassing.

36 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-04-2017

Activisten roepen om vrijheid voor ongedocumenteerden

Overschie - Activisten van de beweging 4Freedom of Movement hielden 8 april solidariteitsdemonstraties bij de detentiecentra Kamp Zeist in Soesterberg en Rotterdam The Hague Airport. Met het protest willen ze gedetineerde vluchtelingen een hart onder de riem steken en tegelijkertijd protesteren tegen het opsluiten en deporteren van vluchtelingen.

72 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-04-2017

Lentefestival Park16Hoven 'uit de hand gelopen straatbarbecue'

Park16Hoven – Een weekend lang optimaal genieten in het park: Stichting Bewonersinitiatief Park16Hoven (BIPZ) hield in het weekend van 7, 8 en 9 april voor de derde keer het Lentefestival in het park van de nieuwe wijk van Overschie. Ook de weergoden deden mee. In een zonovergoten park met vrolijke tenten, knutselende of spelende kinderen, relaxte ouders met een drankje, was er van alles te doen en te beleven voor jong en oud.

86 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
12-04-2017

Aegir opent seizoen én een nieuwe aangepaste steiger

Hillegersberg – Bij water- en zeilvereniging Aegir is zaterdag het zeilseizoen geopend. Nico van Esch, vicevoorzitter van de Gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek verrichtte de officiële opening van de aangepaste steiger voor het zeilen voor mensen met een lichamelijke beperking. Jan-Willen Tol van slagerij B. Tol & Zn had voor de gelegenheid een steiger van gebraden gehakt gemaakt.

35 keer bekeken | 1 reactie
08-04-2017

Cultuurprijs Hillegersberg-Schiebroek 2017

Hillegersberg-Schiebroek - Wie een idee wil indienen om kans te maken op het winnen van de Cultuurprijs Hillegersberg-Schiebroek, kan zijn of haar plan op 24 en 25 april laten toetsen door de cultuurscout of het aan de spelregels voldoet. De Cultuurprijs is een evenement waarbij het beste initiatief op het gebied van kunst en cultuur in de wijk een geldbedrag van maximaal 1.500 euro kan winnen.

91 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
08-04-2017

Dwalen, denken tot er iets leesbaars ligt

Kleiwegkwartier – Nog voor zijn debuut uitkwam, waagde NRC het al om zich er hardop op te verheugen. Vrij Nederland noemde de Hillegersberger Jan Postma een van de grootste literaire schrijftalenten van onder de 35. Vorige maand verscheen zijn essaybundel Vroege Werken. Lichtvoetig, maar niet lichtzinnig, belooft de achterflap.

95 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
07-04-2017

Historische Commissie Terbregge op zoek naar verhalen van vroeger

Terbregge - De Historische Commissie Terbregge ontvangt zondag 9 april buurtbewoners en andere belangstellenden in het gebouw van speeltuinvereniging Terbregge aan de Landstraat. Niet alleen om informatie te geven, de leden hopen ook dat bezoekers oude foto's en verhalen van vroeger meebrengen.

55 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
07-04-2017

Kunstenaars vergroenen de daken op hun atelierrruimtes

Kleiwegkwartier – In het weekend van 18 maart is de aanleg van het groene dak op het ateliergebouw aan de Koraalstraat 17 voltooid. Het platte bitumen-dak was hard aan vervanging toe. Olof van de Wal, directeur van SKAR (Stichting KunstAccommodatie Rotterdam): "Even een dak vervangen kost gewoon veel geld. Daarom hebben we er een groen dak van gemaakt. Daarmee houdt het dak het wel even en het is een investering die in veel opzichten loont."

41 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-04-2017

Strenge regels voor bedrijvigheid aan Overschiese Kleiweg

Overschie – De ruim dertig garageboxen op het zogeheten Van der Gaagterrein aan de Overschiese Kleiweg mogen niet meer worden verhuurd en bedrijven moeten gekoppeld zijn aan de bijbehorende woningen. De Raad van State heeft die strenge aanpak van de bedrijvigheid aan de Overschiese Kleiweg woensdag goedgekeurd.

52 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-04-2017

Bouw Skaeve Huse ligt op schema

Schiebroek - "De aanleg van de Skaeve Huse loopt volgens plan", meldt wethouder Joost Eerdmans. De woningen voor ernstig overlastgevenden aan de Soesterbergstraat, zullen naar verwachting in de tweede helft van juni worden bewoond. Momenteel worden er heggen geplant, waardoor het terrein aan het oog van omwonenden wordt onttrokken. In de tweede helft van mei komen de woonunits en de ruimte voor de beheerder.

39 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-04-2017

Bewoners willen integraal plan voor beheer grondwater

Hillegersberg/Kleiwegkwartier – De bewoners van Oud Hillegersberg en het Kleiwegkwartier zijn wel een beetje klaar met de onderzoeken naar paalrot en willen nu oplossingen zien vanuit de gemeente en het Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard (HHSK). De derde bewonersavond trok afgelopen donderdag meer dan tweehonderd mensen naar Lommerrijk, waar bewonersorganisaties het masterplan 'Duurzaam grondwaterbeheer' presenteerden.

59 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-04-2017

Informatiepunt over de A16 geopend in de stadswinkel

Hillegersberg - Rijkswaterstaat opende vrijdag 31 maart in stadswinkel Hillegersberg-Schiebroek een informatiepunt over de nieuwe snelweg A16 Rotterdam. 

40 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-04-2017

'En nou allemaal een tandje erbij voor Stichting Kika'

Kleiwegkwartier- Dat is wel even wat anders dan een ochtendje flierefluiten langs de Rotte. ''Links, rechts, links rechts!'' Hepko Zwenger, spinning-instructeur bij Sportschool de Uitweg, haalt nog eens alles uit de kast. Onvermoeibaar en vooral onverbiddelijk legt hij de zweep erover: "Een tandje erbij en nog één keer alles geven!'' Voor degenen die Stichting Kika een warm hart toedragen was het zondag 2 april tijdens de afsluitende spinningmarathon behoorlijk afzien geblazen.

58 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-04-2017

Bewoners buigen zich over het masterplan voor Park 16Hoven

Park16Hoven - "Strijd je jarenlang voor het plaatsen van een brievenbus in de buurt, doet nu iedereen alles per mail", zegt Petra Stok, een van de eerste bewoners van Park 16 Hoven, ironisch. De afwezigheid van een brievenbus om de hoek was niet het enige euvel. "Er zouden hier winkels komen en hier reed een bus", wijst ze op een kaart. Dit bleek allemaal niet rendabel te zijn. Nu het masterplan Park16Hoven na veertien jaar aaneen update toe is, konden bewoners donderdag 30 maart in het Airporthotel hun licht opsteken en hun zegje doen.

35 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
05-04-2017

Rugbyers naar Coolsingel voor 'toekomstproof' onderkomen

Schiebroek – 'Gemeenteraad, help ons!' Dat was vorige week de noodkreet van Rugbyclub Rotterdam op de Coolsingel. Met een grote delegatie bezocht de club het stadhuis om steun te vinden voor de 'vernieuwbouwplannen' op sportpark Duyvestein. "Het water staat ons aan de lippen."

70 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-04-2017

Belangrijke zege VOC, Leonidas behoudt de voorsprong

Schiebroek - VOC pakte in de strijd tegen degradatie in 1B belangrijke punten bij Nieuwerkerk: 0-1. Koploper Leonidas bleef bij Olympia in Gouda steken op 1-1, maar behield de voorsprong op Alphense Boys, dat eveneens gelijkspeelde (1-1 bij Woerden). Zaterdageersteklasser Neptunus-Schiebroek sprokkelde een punt in het doelpuntrijke treffen met SVC'08 uit Scheveningen: 3-3.

85 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
03-04-2017

Huurders Castagnet verder onder dezelfde voorwaarden

Schiebroek – Als het aan de gebiedscommissie ligt, blijven voor huurders van het cultureel centrum de Castagnet dezelfde condities en voorwaarden gelden wanneer het centrum naar de nieuwe uitbater zal gaan.

78 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
03-04-2017

Gebiedscommissie geeft nog een jaar geld voor Buurbook

Hillegersberg-Schieboek – Het komend jaar kunnen de bewoners van Hillegersberg-Schiebroek nog gebruik maken van Buurbook. De gebiedscommissie besloot het abonnement met een jaar te verlengen. Voor ruim 2.600 euro blijft het platform tot eind 2017 in de lucht.

51 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-04-2017

Lief, maar wel met een randje

Schiebroek/Liskwartier – Singer-songwriter Sophie Reekers is drie jaar geleden afgestudeerd met een negen aan het Codarts Rotterdam. In dat laatste jaar heeft ze eenentwintig liedjes geschreven met als inspiratie de brieven van kinderen op de achterpagina van de VPRO-gids. Reekers: "Dat was een persoonlijke uitdaging en inmiddels afgerond, want er worden niet zoveel brieven meer geschreven. Na mijn afstuderen ben ik met mijn partner Max Abel de Nederlandstalige band Meneer van Dalen begonnen. In de teksten die ik hiervoor schrijf, geef ik graag een andere draai aan dagelijkse woorden."

71 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-04-2017

'Verkenner RTHA veranderde eigenhandig zijn opdracht'

Hillegersberg-Schiebroek – Met het voorstel om maatschappelijk verkeer, waaronder vluchten van de traumahelikopter, weg te halen van Rotterdam The Hague Airport en zo geluidsruimte vrij te maken voor lijnvluchten, heeft verkenner Joost Schrijnen een te grote broek aangetrokken, vindt een aantal leden van de gebiedscommissie.

112 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-04-2017

Gebiedscommissie HiS heeft geen trek in experimenten met wijkraden en gelote leden

Hillegersberg-Schiebroek – De gebiedscommissie staat niet te trappelen om deel te nemen aan experimenten met het bestuursmodel. Als gevolg van twee raadsvoorstellen wordt na de verkiezing van 2018 geëxperimenteerd met kleine wijkraden en met het aanwijzen van gebiedscommissieleden door middel van loting. Of het gebied de dans ontspringt, is nog maar de vraag.

36 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-04-2017

KloofKloof

Op de dag van de verkiezingen was ik net verhuisd naar een studentenhuis in een rustige wijk in Utrecht. Mijn nieuwe huis staat, net als mijn ouderlijk huis, tegenover een basisschool. Je kunt de jongen wel uit Zevenhuizen halen, maar Zevenhuizen niet uit de jongen.

460 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-03-2017

Te gekke geitjes op Wilgenhof

Hillegersberg - Een nieuwe lente, een nieuw geluid, gaat zeker op voor kinderboerderij de Wilgenhof aan de Ringdijk, waar een explosie aan geblaat en gemekker is opgegaan.

99 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-03-2017

De Koning te rijk bij Natuurtalent Schiebroek

Schiebroek- Dat ze vandaag door het Oranjefonds in het zonnetje zouden worden gezet wisten ze wel bij Natuurtalent in Schiebroek. Maar dat de dag letterlijk en figuurlijk een oranje randje zou krijgen was voor velen een complete verrassing. 

140 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-03-2017

Presentatie over tien jaar strijd tegen paalrot

Hillegersberg - Voor bewoners van Oud Hillegersberg en het Kleiwegkwartier is op donderdag 30 maart om 19.30 uur in Lommerrijk aan Straatweg 99 de derde bewonersavond over het stoppen en voorkomen van paalrot. 

87 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-03-2017

Hoe de NAM verdwijnt uit Schiebroek

Schiebroek – Overall en handschoenen aan, veiligheidsbril en helm op. Oorbellen en andere sieraden af. Trap op of af? Hand aan de leuning verplicht. Veiligheid is alles op het NAM terrein in Schiebroek. Hart van Holland mocht – strak in het oranje ketelpak – een kijkje nemen op de voormalige oliewinningslocatie, waar de laatste aanwezige medewerkers de monsterklus klaren: het ontmantelen en afsluiten van installaties en putten.

748 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-03-2017

Dansje wagen in de Castagnet

Schiebroek - Op de de laatste zondagdansmiddag van het seizoen was LCC Castagnet tot aan de nok toe gevuld. Dit keer trad de Crazy Cadillac op, een van de bekendste 50's rock 'n' roll bands van dit moment. 

57 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-03-2017

Wethouder belooft snelle oplossing ATV Terbregge

Hillegersberg - Wethouder Ronald Schneider is bereid te zoeken naar een manier waarop de tuinders van ATV Terbregge snel compensatie krijgen voor hun tuinhuisjes.

54 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-03-2017

Riolering Schiebroek-Zuid nog deze zomer op de schop

Schiebroek- Nog deze zomer zal er in fases worden gestart met het vervangen van de riolering in de omgeving van de Asserweg. Dinsdagavond 14 maart konden bewoners zich daarom alvast laten informeren over de komende werkzaamheden. In het Huis van de Wijk aan de Hamakerstraat waren zowel de Gemeente Rotterdam als woningbouwvereniging Vestia vertegenwoordigd.

80 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-03-2017

GGD schaart zich bij tegenstanders van groei Rotterdam The Hague Airport

Regio - De Vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast Rotterdam Airport (BTV) voelt zich gesteund in zijn standpunten nu ook de GGD Rotterdam Rijnmond een kritisch advies heeft uitgebracht over de overlast door vliegveld Rotterdam the Hague Airport (RTHA) en de groeiplannen die het vliegveld heeft.

363 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-03-2017

weejaarlijkse enquête wijkprofiel van start

Rotterdammers - Ruim 30.000 Rotterdammers krijgen medio maart een uitnodiging om deel te nemen aan de enquête voor het wijkprofiel 2017. Hiermee is in één oogopslag te zien hoe een wijk er op de gebieden sociaal, fysiek en veilig voor staat. 

33 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
23-03-2017

Ouders en leerkrachten geven Eduard van Beinumschool flinke make-over

Hillegersberg -Het was vrijdag 17 maart in en rond de Eduard van Beinumschool wel even wennen. Geen joelende kinderen op het speelplein en geen oplettende gezichtjes in het klaslokaal. De tweehonderd leerlingen hadden vrijaf gekregen zodat het ruim zestig jaar oude schoolgebouw eens flink aangepakt kon worden.

276 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-03-2017

Dode bij aanrijding op de Molenlaan

Molenlaankwartier - Een 70-jarige man uit Rotterdam is zaterdagavond om het leven gekomen bij een aanrijding in zijn woonplaats. 

50 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-03-2017

Bril

Vroeger had ik de ogen van een havik. Dat is prettig voor een kleine doerak. Bij het uithalen van fratsen - belletje lellen, fikkie stoken, door het raam op andermans televisie zappen - had ik naderend onheil in de vorm van boze buren al snel in de gaten. Geen gezeik, Pepijn op de uitkijk.

507 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-03-2017

'Pensioen? Dat woord ken ik niet'

Hillegersberg – Ruim zeventig kinderboeken heeft ze geschreven, zes thrillers en een roman. Schrijfster Elisabeth Mollema (1949) heeft een deel hiervan nog op de typmachine geschreven: "En, oh ja! Die verschrikkelijke bakbeesten van computers die met MS-DOS werkte. Toen had ik een dikke handleiding naast de computer liggen. Ik snapte er niets van. Gelukkig gaat het nu allemaal een stuk makkelijker. Tenminste als je regelmatig een back-up maakt en geen virus binnenhaalt… Zo ben ik namelijk wel eens een boek van 80.000 woorden kwijtgeraakt."

86 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin