Google

sHarjeet 

Hart van Holland online - Vijf voltreffers voor Fortuyn
zaterdag, 23 maart 2019

Vijf voltreffers voor Fortuyn

Geplaatst op: 02-09-2015

Vijfentwintig meter scheiden Simon Fortuyn van zijn doelwit, maar de wethouder weet wel raad met een geweer. Foto: Nathalie van Herk

Lansingerland - Dat de schietsport geen standaardsport is zoals voetbal of hockey, is een feit. "Het is een echte concentratiesport, maar ook het conditionele aspect mag niet onderschat worden", zegt de voorzitter van de schietvereniging Wilhelm Tell, Arend Jan van den Berg.

"De afgelopen jaren is de schietsport regelmatig negatief in het nieuws geweest vanwege verschillende schietpartijen met als dieptepunt de schietpartij in Alphen aan den Rijn," vertelt hij verder. Tijd voor een charme-offensief, zoals afgelopen zaterdag, toen Wilhelm Tell de schietbaan in Het Berghonk in Bergschenhoek na een verbouwing heropende. 

Wethouder Simon Fortuyn knalde de schietbanen op een toepasselijke manier open, schietend op de schietschijf. Vijf kogels voor vijf ballonnen, geen onaardige prestatie. Na Fortuyn konden belangstellenden ook aan de slag om een goed schot te lossen op de vijfentwintig meter schietbaan.


Aantal keer bekeken: 956 | Er zijn nog geen reacties geplaatstDeel dit bericht op uw:
Facebook Twitter Google+ Linkedin


ReactiesCONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin