Google

sHarjeet 

Hart van Holland online - Sport
maandag, 21 juni 2021

Sport

29-11-2017

ASW verliest maar ziet perspectief

Waddinxveen – Opnieuw wist ASW zondag niet te winnen. Maar ondanks dat het na de winst op Gouderak al vijf wedstrijden geen punt pakte, is de moed de spelers vniet in de schoenen gezonken. Tijdens de verloren wedstrijd tegen HOV/DJSCR speelde ASW volgens aanvoerder Sjaak Wenteler zeker in de tweede helft niet slecht. "Dat biedt perspectief voor volgende week."

1582 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-11-2017

Timios wint met overmacht

Waddinxveen – In een week tijd pakten de dames van Timios negen punten. Door twee overwinningen kwam dit puntentotaal tot stand. Eerst won Timios met 1-3 van Aspasia 2 en vrijdag versloeg het Kratos 3 met 0-4. Timios staat nu tweede in de eerste klasse, met een achterstand van acht punten op VVV Delta, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld.

1476 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-11-2017

Be Fair verslaat koploper

Waddinxveen – De spanning is helemaal terug in de derde klasse, nadat Be Fair zaterdag Soccer Boys met 2-1 versloeg. Daarmee dienden de Waddinxveense voetballers de koploper de eerste nederlaag van het seizoen toe. Be Fair staat wel nog steeds derde, maar is de koploper tot een punt genaderd.

2756 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-11-2017

Bouncers neemt revanche op nummer 2

Waddinxveen – Voor basketbalclub Bouncers was het een relatief rustig weekeinde. Slechts een paar wedstrijden werden gespeeld. Bouncers Heren onder 22 boekte een overwinning door met 69-62 te winnen van River Trotters uit Hardinxveld-Giessendam.

1642 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-11-2017

Korbis uitgeschakeld in beker

Waddinxveen – Gemakkelijk ging het niet, maar Korbis 1 blijft door de overwinning van zaterdag op KOAG aan kop in de tweede klasse. De ploeg van trainer Ronald Spoorendonk won in Krimpen aan den IJssel met 19-21 en heeft daardoor dit seizoen nog geen competitiewedstrijd verloren. Zaterdag speelt het thuis tegen nummer twee WION.

483 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-11-2017

Drie prijzen voor Marlies Baan

Waddinxveen – In Spijkenisse sleepte Marlies Baan afgelopen weekeinde drie prijzen in de wacht tijdens het regio seniorenkampioenschap Zuidwest Nederland. Samen met vriend Ruben Kweekel, uitkomend voor TFS Barendrecht, behaalde de Waddinxveense tijdens het gemengd dubbel een tweede plaats. Het tweetal ging in de finale onderuit (23-21 en 21-19).

408 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-11-2017

Zwaarbevochten overwinning heren De Gouwe

Waddinxveen – De heren van De Gouwe boekten zaterdag in en tegen Rotterdam een zwaarbevochten overwinning (7-8). Het was voor De Gouwe de vijfde overwinning op rij en daarmee staat de ploeg stevig op de derde plaats in de derde klasse.

492 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Korving verkozen tot succesvolste bokser

Waddinxveen – Gebokst werd er door Roy Korving de laatste tijd niet zoveel. Door zijn opleiding bij Defensie kwam hij amper aan trainen toe en aan wedstrijden deed hij al helemaal niet mee. Toch werd hij rondom de interland die Nederland tegen Cuba bokste verkozen tot succesvolste bokser van het jaar. Een prijs die Korving dankbaar in ontvangst nam, al hoorde hij het pas een paar dagen na de bekendmaking.

556 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Weinig weerstand voor Korbis

Waddinxveen – Nadat Korbis in de eerste zaalwedstrijd van het seizoen Paal Centraal moeizaam had verslagen, ging het zaterdag in sporthal de Dreef een stuk gemakkelijker tegen Nexus. De promovendus uit Schiedam bood totaal geen weerstand: 25-12.

426 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Winst voor Bouncers

Waddinxveen – Zowel het eerste heren- als het eerste damesteam van Bouncers won dit weekeinde. Zaterdag was Heren 1 te sterk voor DBV Rowic uit Dordrecht (69-56). Dames 1 won vrijdag met 51-46 van Westland Stars uit 's Gravenzande.

432 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Angelique van Vark verbetert zich

Waddinxveen – Angelique van Vark zette scherpere tijden neer op de regiokampioenschappen korte baan in Den Haag en Dordrecht, waar ze de afgelopen twee weekeinden aan meedeed. Ze zag de wedstrijden als 'goede voorbereiding' op het Nederlands kampioenschap, dat eind december in Hoofddorp gehouden wordt.

446 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Be Fair verslaat Kagia en wint weer

Waddinxveen – Na het slikken van de late tegentreffer in de wedstrijd tegen Oudewater op 4 november (2-2), pakte Be Fair de draad van het winnen zaterdag weer op. Deze keer versloeg het Kagia (1-2). Doordat koploper Soccer Boys voor de achtste keer op rij won, blijft het gat tussen de ploegen vier punten. Zaterdag spelen beide ploegen tegen elkaar op sportpark 't Suyt.

533 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Dames Timios pakken winst tegen VSTS

Waddinxveen – Nadat de dames van Timios vorige week uitgeschakeld werden in de beker, volgde zaterdag een competitiewedstrijd tegen VSTS 2 uit Bodegraven. VSTS bevindt zich aan de onderkant van de ranglijst, waar Timios een plek in de middenmoot van de eerste klasse bezet.

489 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

Heren De Gouwe winnen vierde thuiswedstrijd op rij

Waddinxveen – Nadat de heren van De Gouwe de laatste drie wedstrijden in De Sniep winnend hadden afgesloten, zetten ze die sterke serie zaterdag voort tegen Sassenheim 1. Na een spannend slot won De Gouwe met 9-8 en stijgt naar de derde plek in de derde klasse.

451 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
22-11-2017

ASW komt net tekort

Waddinxveen – Na de ruime nederlaag tegen Cabauw van vorige week nam ASW het zondag op tegen Haastrecht. Een duel tussen een van de topploegen uit de derde klasse (Haastrecht) en een van de degradatiekandidaten (ASW). Op eigen veld kon ASW Haastrecht met name in de tweede helft nog wel enige tegenstand bieden, maar tot winst leidde dat niet. ASW verloor met 2-3.

478 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
16-11-2017

Plaatselijk karttalent bereidt zich voor op halve finale

Waddinxveen/regio - Karttalent Tim van Elleswijk (8) uit Waddinxveen bereidt zich komende zaterdag 18 november voor op de halve finale met een speciale training in het kartcentrum van Lelystad.

516 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

Bouncers Heren 1 houdt aansluiting

Waddinxveen – Bouncers Heren 1 behield in Waalwijk aansluiting met de koplopers van de landelijke tweede divisie. Bouncers versloeg BC Langstraat Shooters met 70-78. Bouncers wist vooraf dat het aan zijn stand verplicht was te winnen, aangezien Langstraat Shooters veel lager op de ranglijst staat.

536 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

Timios herpakt zich met winst op RVV

Waddinxveen – Na het verlies van vorige week tegen VVV Delta (4-0) versloegen de dames van Timios zaterdag RVV 2 met 4-0. Door de winst staat Timios op de zesde plaats in de eerste klasse, maar heeft wel drie wedstrijden minder gespeeld dan koploper VVV Delta.

488 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

De Gouwe verslaat Den Haag met grote cijfers

Waddinxveen – De dames van De Gouwe hadden weinig moeite met Den Haag. Met 12-4 werd de ploeg uit de hofstad verslagen. Jantien Cabout was zesmaal trefzeker.

381 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

Heren De Gouwe verslaan promovendus

Waddinxveen – Zonder Thiemo Geleijnse en Alexander Schot speelden de heren van De Gouwe tegen SCOM/De Zeehond '73 uit Rozenburg. De heren versloegen de promovendus met 6-8. 

356 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

Moeizaam begin Korbis in zaalseizoen

Waddinxveen – Na een aantal weken van rust begon voor Korbis zaterdag de zaalcompetitie. Dit seizoen heeft Korbis in een officiële wedstrijd nog niet verloren en ook tegen Paal Centraal kwam daar geen verandering in (9-12). De winst kwam echter moeizaam tot stand.

419 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

Kampioenen gehuldigd bij TV Waddinxveen

Waddinxveen – Bij tennisvereniging Waddinxveen was zaterdag de laatste speeldag van de najaarscompetitie. 

447 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
15-11-2017

Timios handhaaft zich op derde plaats

Waddinxveen – De heren van Timios speelden vrijdag tegen Inter Rijswijk 5, een ploeg die op de ranglijst bij Timios in de buurt staat. Een spannende wedstrijd leek zich te gaan aftekenen, maar dat verliep anders.

349 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
08-11-2017

Heren Timios haken aan in top eerste klasse

Waddinxveen – Om aan te haken in de top van de eerste klasse moesten de heren van Timios vrijdag Kratos 2 verslaan. Voor het duel stond Timios vijfde en Kratos tweede met drie punten meer dan Timios. Timios slaagde in de opdracht en won met 3-1 van de ploeg uit Den Haag. 

396 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
08-11-2017

'Geen grote kampioenen' bij sportgala

Waddinxveen – Het Waddinxveense sportgala kende vrijdag met 29 genomineerden twee keer zoveel nominaties als vorig jaar, maar toch oordeelde de jury dat in bepaalde categorieën 'geen grote Nederlands kampioenen' te vinden waren. De Waddinxveense sporters die wel grote prestaties neerzetten bleven net als voorgaande jaren vrijwel buiten beeld bij de sportverkiezingen.

605 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
08-11-2017

Dames Timios hard onderuit

Waddinxveen – Na bijna een maand geen wedstrijd te hebben gespeeld gingen de dames van Timios vrijdag op bezoek bij Delta. In Delft boekte Timios een teleurstellend resultaat. Het team ging met 4-0 onderuit.

462 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
08-11-2017

Koen de Leeuw wint Floracross in Boskoop

Waddinxveen – De openingswedstrijd van het crossseizoen werd zaterdag in het Bentwoud door veel hardlopers uit de regio bezocht. De deelnemers renden door de modder. De regen, die later op de dag viel, zorgde ervoor dat er sprake was van echte cross-omstandigheden. 

442 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
07-11-2017

Verlies op conditie voor Dames De Gouwe

Waddinxveen – De dames van De Gouwe gingen zaterdag met 12-7 onderuit tegen OZ&PC in Oldenzaal. Vooraf wisten de dames dat – hoewel de ploeg uit Oldenzaal op papier misschien geen lastige tegenstander was – hen een lastige wedstrijd te wachten stond. 

460 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
07-11-2017

Heren De Gouwe verslaan Westland

Waddinxveen – In de derde klasse hebben de heren van De Gouwe zaterdag met 12-8 gewonnen van nummer laatst Westland 1. De Gouwe staat nu vijfde, vijf punten achter op koploper NieMo. 
 

462 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
07-11-2017

Voor Be Fair duurt wedstrijd nt te lang

Waddinxveen – Vorig seizoen gebeurde het Be Fair regelmatig: een beslissend doelpunt in de slotfase tegen krijgen. Dit seizoen was dat nog niet gebeurd. Tot zaterdag. Toen gaf Be Fair de voorsprong die het op FC Oudewater had in de laatste minuten weg (2-2).

511 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
02-11-2017

Veel gouden medailles voor Illusion

Waddinxveen – Voor de laatste wedstrijd van het seizoen trokken de leden van Illusion naar Lelystad. Net als vorige week werden weer meerdere gouden medailles behaald.

398 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
01-11-2017

Bouncers verliest ongeslagen status

Waddinxveen – In de landelijke tweede divisie waren de jonge basketballers van Bouncers Jongens onder 12 1 nog steeds ongeslagen; aan die ongeslagen status kwam zaterdag een einde. Leiden liet weinig over van Bouncers en was met 82-18 duidelijk te sterk.

475 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
01-11-2017

Koploper te sterk voor heren Timios

Waddinxveen – Koploper Kalinko 2 was in Scheveningen tegenstander van de heren van Timios. Na afloop kon Timios concluderen dat het niet voldoende bij de les was om het Kalinko moeilijk te maken. De heren verloren terecht: 3-1.

459 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
01-11-2017

Dames De Gouwe boeken moeizame zege

Waddinxveen – De dames van De Gouwe speelden zaterdag tegen WZC uit Zoetermeer. Vooral in de tweede helft kwam de ervaren ploeg flink onder druk te staan, maar het versloeg WZC uiteindelijk met 5-7.

430 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
01-11-2017

ASW maakt het titelkandidaat weer moeilijk

Waddinxveen – De nederlaag die ASW zondag tegen AGE-GGK leed (1-2) leverde de ploeg geen punten op, maar er waren wel complimenten voor het spel. Weer liet de ploeg op eigen veld zien dat het amper onderdoet voor titelkandidaten. Maar het verschil tussen ASW dat thuis of uit speelt is enorm, zag ASW-aanvoerder Sjaak Wenteler.

602 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
01-11-2017

Be Fair voldoet aan verwachtingen tegen Blauw Zwart

Waddinxveen – Be Fair heeft zaterdag de aansluiting met koploper Soccer Boys weten te behouden. Het won met 1-3 van Blauw Zwart in Wassenaar. Daarmee voldeed Be Fair aan de verwachtingen in het duel met de nummer laatst van de derde klasse.

464 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
01-11-2017

Jeugdteam TV Waddinxveen kampioen

Waddinxveen – Tennisvereniging Waddinxveen beschikt over een talentvol damesteam. In de najaarscompetitie van de KNLTB heeft het meisjesteam tot en met zeventien jaar zondag het kampioenschap behaald.

576 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-10-2017

ASW speelt wedstrijd met twee gezichten

Waddinxveen – ASW heeft geen goed vervolg kunnen geven aan de eerste overwinning van het seizoen. Vorige week versloeg het Gouderak met 0-4, maar zondag verloor het met 6-2 van Stolwijk.

525 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
25-10-2017

Richard Nieuwdorp beslist wedstrijd voor Be Fair

Waddinxveen – Na vijf wedstrijden is Be Fair nog altijd ongeslagen in de derde klasse. Zaterdag was het met 2-1 te sterk voor vv Zwammerdam, een ploeg die tegen degradatie vecht. Door de overwinning houdt Be Fair aansluiting met koploper Soccer Boys. De club uit Bleiswijk heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen.

627 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
18-10-2017

Een minuut stilte voor Ton van Honkoop

Waddinxveen - De ASW dames speelden zondag 15 oktober een thuiswedstrijd tegen Antibarbari; een beladen, maar ook mooie wedstrijd vanwege het overlijden van Waddinxvener Ton van Honkoop eerder die week.

585 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
18-10-2017

Cees van Yperen: 'Het is echt een topbaan'

Waddinxveen – Vier maanden lang konden de leden van Antilope geen gebruik maken van de atletiekbaan. Maar nadat er al die tijd hard aan het vernieuwen van de baan is gewerkt, werd de nieuwe baan zaterdag 14 oktober geopend. Burgemeester Bert Cremers en voormalig Antilope-lid Irene van der Reijken verrichtten samen de openingshandeling.

660 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

ASW heeft weinig moeite met zwak Gouderak

Waddinxveen – Vooraf had ASW-aanvoerder Sjaak Wenteler gewaarschuwd dat zijn ploeg het duel met Gouderak niet te makkelijk op moest pakken. Het werd uiteindelijk wel een gemakkelijke middag voor ASW. Met 0-4 werd Gouderak verslagen en in die zege had Wenteler een groot aandeel. Hij scoorde drie keer.

531 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Bouncers verliest in beker van veel sterker Almere

Waddinxveen – Heren 1 van Bouncers werd zaterdag uitgeschakeld in de beker. In De Mammoet was Almere met 40-87 te sterk.

 

392 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Korbis dendert door

Waddinxveen – Ook de laatste wedstrijd van het veldseizoen heeft Korbis winnend afgesloten. In Vleuten was het zaterdag met 10-19 te sterk voor Fiducia, een ploeg waar Korbis het vorig seizoen nog bijzonder lastig tegen had. Daardoor blijft Korbis aan kop en begint het aan het zaalseizoen zonder dat het op het veld een wedstrijd heeft verloren.

411 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Gouwedames uit beker

Waddinxveen – De dames van De Gouwe zijn zaterdag uitgeschakeld in het bekertoernooi. Ze verloren in de slotfase met 5-6 van de reserves van Polar Bears uit Ede.

380 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Door 'veerkracht' verslaat Be Fair Van Nispen

Waddinxveen – Na vier wedstrijden te hebben gespeeld is Be Fair nog altijd ongeslagen in de derde klasse. Zaterdag kwam er geen verandering in die ongeslagen status. Be Fair versloeg Van Nispen op eigen veld met 2-1 en staat door dat resultaat tweede.

780 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-10-2017

ASW wint niet, maar trots overheerst

Waddinxveen – ASW had wat recht te zetten zondag. Het verloor vorige week met grote cijfers van Hillegersberg (9-1), maar het spoelde die kater zondag tegen DONK weg. Weliswaar niet door te winnen, daarin slaagde het net niet, maar wel door een prima prestatie neer te zetten tegen een tegenstander die waarschijnlijk om de bovenste plaatsen gaat spelen.

685 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Waterpolodames winnen voor het eerst dit seizoen

Waddinxveen – De waterpolodames van De Gouwe hebben in de derde competitiewedstrijd hun eerste overwinning behaald. Tegen Haarlem, kampioen van vorig jaar, was De Gouwe met 10-5 te sterk. De heren van De Gouwe liepen tegen een zeldzame thuisnederlaag aan.

388 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Dames Timios verslaan Kalinko met groot gemak

Waddinxveen – De volleybaldames van Timios kenden bijzonder weinig moeite met Kalinko. Vooraf was de verwachting dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn, maar tijdens het duel bleek dat alleen tijdens de derde set. Timios won uiteindelijk alle sets (4-0).

415 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Korbis speelt met Fortissimo

Waddinxveen – Er lijkt deze veldcompetitie geen maat te staan op Korbis. De eerste vijf wedstrijden zette Korbis allemaal in een overwinning om en ook het zesde duel won de ploeg van trainer Ronald Spoorendonk. Zaterdag was Fortissimo uit IJsselstein slachtoffer van de dadendrang van Korbis. Met groot verschil maakte Korbis de krachtsverhoudingen duidelijk (26-12).

481 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin