zondag, 22 oktober 2017

Sport

18-10-2017

Een minuut stilte voor Ton van Honkoop

Waddinxveen - De ASW dames speelden zondag 15 oktober een thuiswedstrijd tegen Antibarbari; een beladen, maar ook mooie wedstrijd vanwege het overlijden van Waddinxvener Ton van Honkoop eerder die week.

73 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
18-10-2017

Cees van Yperen: 'Het is echt een topbaan'

Waddinxveen – Vier maanden lang konden de leden van Antilope geen gebruik maken van de atletiekbaan. Maar nadat er al die tijd hard aan het vernieuwen van de baan is gewerkt, werd de nieuwe baan zaterdag 14 oktober geopend. Burgemeester Bert Cremers en voormalig Antilope-lid Irene van der Reijken verrichtten samen de openingshandeling.

60 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

ASW heeft weinig moeite met zwak Gouderak

Waddinxveen – Vooraf had ASW-aanvoerder Sjaak Wenteler gewaarschuwd dat zijn ploeg het duel met Gouderak niet te makkelijk op moest pakken. Het werd uiteindelijk wel een gemakkelijke middag voor ASW. Met 0-4 werd Gouderak verslagen en in die zege had Wenteler een groot aandeel. Hij scoorde drie keer.

60 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Bouncers verliest in beker van veel sterker Almere

Waddinxveen – Heren 1 van Bouncers werd zaterdag uitgeschakeld in de beker. In De Mammoet was Almere met 40-87 te sterk.

 

36 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Korbis dendert door

Waddinxveen – Ook de laatste wedstrijd van het veldseizoen heeft Korbis winnend afgesloten. In Vleuten was het zaterdag met 10-19 te sterk voor Fiducia, een ploeg waar Korbis het vorig seizoen nog bijzonder lastig tegen had. Daardoor blijft Korbis aan kop en begint het aan het zaalseizoen zonder dat het op het veld een wedstrijd heeft verloren.

40 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Gouwedames uit beker

Waddinxveen – De dames van De Gouwe zijn zaterdag uitgeschakeld in het bekertoernooi. Ze verloren in de slotfase met 5-6 van de reserves van Polar Bears uit Ede.

25 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
17-10-2017

Door 'veerkracht' verslaat Be Fair Van Nispen

Waddinxveen – Na vier wedstrijden te hebben gespeeld is Be Fair nog altijd ongeslagen in de derde klasse. Zaterdag kwam er geen verandering in die ongeslagen status. Be Fair versloeg Van Nispen op eigen veld met 2-1 en staat door dat resultaat tweede.

59 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
11-10-2017

ASW wint niet, maar trots overheerst

Waddinxveen – ASW had wat recht te zetten zondag. Het verloor vorige week met grote cijfers van Hillegersberg (9-1), maar het spoelde die kater zondag tegen DONK weg. Weliswaar niet door te winnen, daarin slaagde het net niet, maar wel door een prima prestatie neer te zetten tegen een tegenstander die waarschijnlijk om de bovenste plaatsen gaat spelen.

137 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Waterpolodames winnen voor het eerst dit seizoen

Waddinxveen – De waterpolodames van De Gouwe hebben in de derde competitiewedstrijd hun eerste overwinning behaald. Tegen Haarlem, kampioen van vorig jaar, was De Gouwe met 10-5 te sterk. De heren van De Gouwe liepen tegen een zeldzame thuisnederlaag aan.

41 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Dames Timios verslaan Kalinko met groot gemak

Waddinxveen – De volleybaldames van Timios kenden bijzonder weinig moeite met Kalinko. Vooraf was de verwachting dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn, maar tijdens het duel bleek dat alleen tijdens de derde set. Timios won uiteindelijk alle sets (4-0).

66 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Korbis speelt met Fortissimo

Waddinxveen – Er lijkt deze veldcompetitie geen maat te staan op Korbis. De eerste vijf wedstrijden zette Korbis allemaal in een overwinning om en ook het zesde duel won de ploeg van trainer Ronald Spoorendonk. Zaterdag was Fortissimo uit IJsselstein slachtoffer van de dadendrang van Korbis. Met groot verschil maakte Korbis de krachtsverhoudingen duidelijk (26-12).

48 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
10-10-2017

Volleybalheren Timios onderuit

Waddinxveen – Nadat de volleybalheren van Timios de eerste twee wedstrijden van het seizoen hadden gewonnen, liepen ze vrijdag tegen de eerste nederlaag aan. In Nootdorp was DEO te sterk voor Timios (3-1). Voor Timios had de overwinning er zeker in gezeten, maar het liet verschillende mogelijkheden daarop liggen.

35 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-10-2017

Van Zijl en Voorhout snelste Waddinxveners

Waddinxveen – Bijna driehonderd atleten deden zondag mee aan de Langs de Gouweloop, de hardloopwedstrijd die voor de 49ste keer werd gehouden. 

141 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
09-10-2017

Paar minuten voldoende voor Be Fair voor winst

Waddinxveen – Een paar minuten waren voor Be Fair genoeg om zaterdag tegen vv Koudekerk de overwinning veilig te stellen. Stond het in de 55ste minuut nog met 2-1 achter, nog geen vijf minuten later stond het 2-4 in het voordeel van Be Fair. Uiteindelijk won Be Fair met 2-5, waardoor het nu tweede staat in de derde klasse.

67 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-10-2017

De Gouwe verslaat Kempvis

Waddinxveen – Na het gelijkspel vorige week tegen WZK in Wassenaar speelden de waterpoloheren van De Gouwe zaterdag in zwembad de Sniep tegen De Kempvis uit Spijkenisse. De Gouwe won met 9-7. 

50 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-10-2017

Sliedrecht bezorgt Korbis in een helft de overwinning

Waddinxveen – De korfballers van Korbis hebben zaterdag hun ongeslagen status weten te behouden. In de vijfde wedstrijd van het seizoen versloegen ze middenmoter Viking uit Wijk bij Duurstede (23-18). Daarmee blijft Korbis fier aan kop staan in de tweede klasse.

63 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-10-2017

Eerste nederlaag Bouncers

Waddinxveen – Nadat Bouncers Heren 1 de eerste twee wedstrijden had gewonnen, kon het afgelopen weekeinde aan die reeks geen vervolg geven. In Barendrecht ging het met 80-74 onderuit tegen Binnenland 2. Het duel was van beide kanten erg fysiek en Bouncers was net wat te slordig om aanspraak te kunnen maken op de winst.

46 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-10-2017

ASW verliest 'beschamend' van Hillegersberg

Waddinxveen – "We moeten beseffen dat dit gewoon niet kan. Het was echt beschamend." ASW-aanvoerder Sjaak Wenteler spreekt duidelijke taal over de forse nederlaag (9-1) die zijn ploeg zondag leed tegen vv Hillegersberg.

44 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-10-2017

Mike van den Berg tweede in Alfa Romeo Challenge

Waddinxveen – In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft autocoureur Mike van den Berg de overwinning opgeëist op de Nürburgring in Duitsland. Met die winst stelde hij een tweede plaats veilig in de Alfa Romeo Challenge van dit jaar.

53 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
04-10-2017

Martijn Kok bezorgt Be Fair de overwinning

Waddinxveen – Na het gelijkspel van vorige week tegen BSC '68, speelde Be Fair zaterdagmiddag thuis tegen DWO de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Om de aansluiting bovenin te behouden, was een overwinning noodzakelijk. Be Fair slaagde er ook in om die te behalen, al kwam deze pas in extremis tot stand.

83 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
28-09-2017

Langs de Gouweloop gaat door Triangel

Waddinxveen – Atletiekvereniging Antilope houdt zondag 8 oktober de 49ste Langs de Gouweloop. De start is om 13.00 uur, net als vorig jaar op het Gouweplein in het winkelcentrum.

147 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
27-09-2017

Heren Timios starten seizoen met ruime winst

Waddinxveen – Voor de volleybalheren van Timios begon de competitie vrijdagavond tegen Sovicos. In de Boskoopse sporthal de Plataan versloeg Timios de Haagse tegenstander met 4-0 en daarmee kende de ploeg van coach Ronald de Rooij een prima start van het nieuwe seizoen.

47 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
27-09-2017

Nonna Elshout vecht zich naar titel op NK

Waddinxveen – De elfjarige Nonna Elshout heeft onlangs op de Muay Thai WTKA Dutch Open haar eerste titel veroverd op een Nederlands kampioenschap. 
Ze kwam uit in de gewichtsklasse van onder de 45 kilo.

51 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
27-09-2017

Bouncers JO12 wint ook tweede duel

Waddinxveen – Bouncers Jongens Onder 12 1 heeft het debuut in de landelijke divisie een prima vervolg gegeven. In sporthal de Mammoet wonnen de jonge basketballers met maar liefst 110-28 van Rotterdam Basketbal 1.

46 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
27-09-2017

Be Fair begint met gelijkspel

Waddinxveen – Nadat Be Fair in de voorgaande weken bekervoetbal had gespeeld, wachtte zaterdag het eerste competitietreffen met BSC '68. In Benthuizen werd het 2-2.

48 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-09-2017

PSV te sterk voor Dames De Gouwe

Waddinxveen – Nadat de dames van De Gouwe vorige week hun bekerwedstrijd hadden gewonnen (10-3 tegen Katwijk) startten ze zaterdag de competitie tegen het Eindhovense PSV. De Gouwe speelt dit seizoen in de overgangsklasse, het niveau tussen de eerste klasse en de eredivisie. Met 5-9 werd er verloren van PSV.

63 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-09-2017

ASW verliest en 'moet compacter spelen'

Waddinxveen – Vorige week zei Sjaak Wenteler, aanvoerder van ASW, nog dat hij het gevoel had dat zijn ploeg klaar was om de derde klasse in te gaan. Toch liep ASW zondag tegen een nederlaag aan. Op eigen veld ging het met 0-2 onderuit tegen Blijdorp. Maar teveel conclusies wilde Wenteler daar nog niet aan verbinden.

51 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-09-2017

De Gouwe tevreden met punt

Waddinxveen – Cees Loendersloot, de nieuwe coach van de waterpoloheren van De Gouwe is het seizoen begonnen met een gelijkspel (10-10) in de uitwedstrijd in Wassenaar tegen WZK.

36 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-09-2017

Korbis blijft maar winnen

Waddinxveen – Korbis kent een uitstekende start van het seizoen. Zaterdag werd ook de vierde wedstrijd gewonnen, waardoor de korfballers nu alleen aan kop gaan in de tweede klasse. Met 14-22 was het uiteindelijk veel te sterk voor Vriendenschaar uit Bodegraven.

44 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
20-09-2017

Eerste twirlers Illusion plaatsen zich voor NK

Waddinxveen – Veel solisten van Illusion, de twirlafdeling van TOOS, zijn er zaterdag in geslaagd om hun eerste plaatsingspunten te behalen voor de voorrondes van het Nederlands kampioenschap. 

71 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-09-2017

ASW wint in de beker en is klaar voor competitie

Waddinxveen – Na twee eerdere bekernederlagen heeft ASW zondag op eigen veld de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Het Haagse HMSH werd met 2-0 verslagen en daarmee is ASW klaar voor de start van de competitie, zo denkt aanvoerder Sjaak Wenteler.

92 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-09-2017

Volleybalheren Timios kennen gemakkelijke seizoenstart

Waddinxveen – Het eerste herenteam van Timios won vrijdag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen (0-3). De volleyballers kenden in De Lier weinig moeite met het derde team van PQV Pijl. In drie sets besliste Timios de wedstrijd en bekerde daardoor een ronde verder.

45 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-09-2017

Be Fair wint bekerduel na emotionele week

Waddinxveen – Het was een week vol emoties bij Be Fair. De voetbalclub nam afscheid van de vorige week overleden voorzitter Tom Glasbeek en het sloot de week af met het bekerduel tegen Ammerstol. Be Fair won met 2-6, maar toch stemde die ruime overwinning Be Fair-trainer Gerard de Geus niet tevreden.

77 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-09-2017

Korbis recht rug en wint van Rapid

Waddinxveen – De korfballers van Korbis zijn het seizoen uitstekend begonnen. Ook de derde wedstrijd werd winnend afgesloten. Daarmee staat de ploeg van trainer Ronald Spoorendonk op de eerste plaats. Het deelt die plek met Fiducia uit Vleuten.

50 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
19-09-2017

De Leeuw en Knegt tiende op paratriatlon

Waddinxveen – Op het wereldkampioenschap paratriatlon in Rotterdam zijn Waddinxvener Koen de Leeuw en Daniël Knegt uit Hazerswoude-Dorp vrijdag tiende geworden. Ze deden dit in een tijd van 1 uur, 12 minuten en 25 seconden.

33 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-09-2017

Spannende tijden voor karter Tim van Elleswijk

Waddinxveen – Voor de jonge karter Tim van Elleswijk zijn het spannende tijden. Vorige week werd bekend dat hij zich heeft geplaatst voor de kwartfinale van de Formido Kidskartcup en vanaf zaterdag is de negenjarige Waddinxvener een traject ingegaan dat uiteindelijk moet leiden tot het nieuwe karttalent van Nederland.

89 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-09-2017

Mike van den Berg zet goede races neer

Waddinxveen – Op het racecircuit van het Belgische Zolder is Mike van den Berg tweede geworden in de Alfa Romeo Challenge. In het algemeen klassement staat de Waddinxveense coureur ook op de tweede plaats. Over drie weken is de laatste race van dit seizoen op de Nürburgring in Duitsland.

237 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
13-09-2017

Korbis wint derby op laatste nippertje

Waddinxveen – In de tweede wedstrijd van het seizoen heeft Korbis 1 buurman Reeuwijk verslagen. In een meeslepend korfbalgevecht werd het uiteindelijk 16-17 voor de Waddinxveners. Daardoor blijft Korbis op een gedeelde eerste plaats staan. Het deelt die koppositie met Fiducia en Rapid.

59 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
06-09-2017

Clubkampioenen dubbelspel bij tennisvereniging Be Fair

Waddinxveen – Bij tennisvereniging Be Fair werden afgelopen week de clubkampioenschappen dubbelspel gespeeld. Bij de finale op vrijdagavond werden na afloop van de laatste wedstrijd de clubkampioenen gehuldigd.

59 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
05-09-2017

Korbis maakt indruk in eerste wedstrijd

Waddinxveen – De selectie van Korbis is het nieuwe seizoen goed begonnen. Zowel Korbis 1 als 2 versloeg het Utrechtse HKC. Korbis 1 deed dat met indrukwekkendste cijfers. Met groot verschil kleineerde het HKC, dat vorig seizoen in de middenmoot van de tweede klasse eindigde (27-7).

80 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
05-09-2017

Geen medaille op WK voor bokser Roy Korving

Waddinxveen – Hij was de laatste Nederlander die nog in het toernooi zat, maar ook Roy Korving slaagde er vorige week niet in om een medaille te pakken op het wereldkampioenschap boksen. In Hamburg werd de Waddinxvener in de kwartfinale uitgeschakeld door de Oezbeek Sanjar Tursunov (4-1) en daarmee slaagde Korving er niet in om aan zijn doelstelling te voldoen: eremetaal behalen op het WK.

64 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
05-09-2017

Nieuwdorp laat zich gelden met hattrick

Waddinxveen – Be Fair opende het nieuwe voetbalseizoen met een opvallend resultaat. In de beker speelde het zaterdag tegen Perkouw uit Berkenwoude en in de eerste helft leek het erop alsof Be Fair tegen een forse nederlaag aan zou lopen. Het kwam met 0-5 achter, maar in de tweede helft keerde Be Fair het duel helemaal om en speelde uiteindelijk met 5-5 gelijk.

127 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
30-08-2017

Geslaagd jeugdtoernooi bij ASW

Waddinxveen – Bij voetbalvereniging ASW werd afgelopen zaterdag het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt met een voetbaltoernooi voor de jeugd.

73 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-08-2017

'Met geduld kan Be Fair naar 2e klasse'

Waddinxveen – Voor Be Fair eindigde het vorige voetbalseizoen teleurstellend. Na het spelen van nacompetitie was het gedwongen om af te dalen naar de derde klasse en uitkomen op dat niveau strookt niet met de ambities die Be Fair heeft: een stabiele tweedeklasser zijn. Trainer Gerard de Geus wacht de uitdaging om er voor te zorgen dat Be Fair zo snel mogelijk weer terugkeert in de tweede klasse, al vindt hij zelf dat de club geduld moet hebben. Met een verjongde groep kan het volgens hem wel eens langer duren voordat de club terug is op het niveau dat het ambieert.

178 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
24-08-2017

Roy Korving traint hard voor wereldkampioenschap

122 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
08-08-2017

Zusjes Van Velzen winnen European Junior Cycling Tour

Waddinxveen - De Waddinxveense zusjes Van Velzen namen vorige week deel aan de European Junior Cycling Tour in Assen. Deze sterk bezette jeugdmeerdaagse, met nationaal en internationaal toptalent, werd gehouden van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus in en rondom Assen.

267 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
29-07-2017

Langs de Gouweloop 2017 in voorbereiding

Waddinxveen - SC Antilope houdt zondag 8 oktober de 49ste Langs de Gouweloop in Waddinxveen. Start en finish zijn wederom op het Gouweplein. 

170 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
26-07-2017

Waddinxvener tweede bij Alfa Romeo Challenge in Belgische Ardennen

Ardennen/Waddinxveen - De 28-jarige Mike van den Berg uit Waddinxveen heeft afgelopen weekend meegedaan aan de Alfa Romeo Challenge op het circuit van Spa Francorchamps in de Belgische Ardennen tijdens het evenement Youngtimer race festival.

106 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
12-07-2017

Europees brons voor Korving

Waddinxveen - Tijdens het onlangs in Charkov (Oekraïne) gehouden Europees Kampioenschap boksen wist de uit Waddinxveen afkomstige Roy Korving een bronzen medaille in de wacht te slepen.

192 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst
12-07-2017

Latertje voor clubkampioenen tennisvereniging Be Fair

Waddinxveen – Bij tennisvereniging Be Fair werden vrijdagavond onder zomerse omstandigheden de finales gespeeld van de clubkampioenschappen, single en mix.

88 keer bekeken | Er zijn nog geen reacties geplaatst

CONTACT:
Noordelijke Dwarsweg 1a,
2761 GA Zevenhuizen
 

deel deze pagina op uw:

Facebook Twitter Google+ Linkedin