zaterdag, 19 augustus 2017

Vakantie in eigen dorp is weer voorbij

Moerkapelle/Nieuwerkerk aan den IJssel - Ze zullen de buienradar vorige week ongetwijfeld goed in de gaten hebben gehouden tijdens de jeugdactiviteiten in de laatste dagen van de zomervakantie. Het was regelmatig een natte boel, maar zon was er ook.

Toch opwarmer voor Oogstfeest met muziekfestival in Swanla

Zevenhuizen - Een groep vrijwilligers uit dorpshuis Swanla organiseert voor vrijdag 1 september onder de naam The Night Before een gratis muziekfestival in Theater Swanla. Het vervangt de Night of ...

Zomerconcert van carillonmuziek met zang

Moordrecht - Stichting Torenmuziek Moordrecht presenteert zaterdag 19 augustus van 14.00 tot 15.00 uur een bijzonder zomerconcert in de Dorpskerk aan het Kerkplein van Moordrecht.

Verdachte brandstichting Prinses Beatrixstraat aangehouden

Nieuwerkerk aan den IJssel - De politie heeft zondagavond 13 augustus een 37-jarige man uit Schiedam aangehouden op verdenking van brandstichting in een woning aan de Prinses Beatrixstraat.