Home » Gratis opwarmen in restaurant Rotterdam

Gratis opwarmen in restaurant Rotterdam

koffie

4-10-2022 – de stijging van de gas- en elektra prijzen raken ons allemaal. De cv-installatie in Rotterdam moet in de meeste huishoudens iets langer uit dan gewenst. Gelukkig ontstaan er vanuit heel Nederland een hoop initiatieven om de aankomende winter net iets aangenamer te maken. Zo is er Hotspot Hutspot, vijf cafés en restaurants waar je gratis kan opwarmen.

Begonnen tijdens coronacrisis

Tijdens de pandemie is het idee ontstaan: een organisatie die eten rondbracht naar mensen in nood. Er zijn in die tijd zo’n 60.000 maaltijden gebracht door heel Rotterdam. Helaas was dit niet vol te houden door de brandstofprijzen. Bob Richters, oprichter van Hotspot Hutspot, kwam daarom met het idee om de mensen direct op zijn gelegenheden uit te nodigen.

Suspended coffee naar een nieuw niveau

Suspended Coffee is een Amerikaanse trend waarbij bezoekers van cafés, restaurants en andere horecagelegenheden alvast een koffie bestellen voor de volgende in rij. Bij Hotspot Hutspot is deze trend ook aangeslagen, maar daar blijft het niet bij koffie: hele maaltijden worden op deze manier gedoneerd.

Gratis opwarmen in de restaurants en cafe’s

Bob Richters nodigt iedereen uit om langs te komen, de verwarming staat aan en mocht je krap bij kas zitten kun je misschien nuttigen van een gedoneerde maaltijd. Een mooie oplossing tijdens zware tijden. De locaties van het concept Heat and Eat zijn te vinden op Heatandeat.nl.