Home » Man doodgeschoten in Rotterdam

Man doodgeschoten in Rotterdam

Man doodgeschoten in Rotterdam

23-05-2022 – In Rotterdam is zondagavond 22 mei een man doodgeschoten. De schietpartij vond plaats om ongeveer 23.30 uur tussen de Nassauhaven en Persoonshaven in de wijk Feijenoord. Er is nog niemand aangehouden.

Gefilmd door een getuige

Op zondagavond werd rond 23.30 uur de politie gealarmeerd door meerdere mensen omdat zij schoten hadden gehoord. De liquidatie werd deels gefilmd door een getuige. Hierop is te zien dat het slachtoffer nog wist weg te rennen, maar later in elkaar is gezakt. De hulp van de hulpdiensten mocht niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke.

Groot politieonderzoek

Op de beelden is ook te zien hoe een in het zwartgeklede man vier kogels afvuurt op het slachtoffer. De daders zijn gevlucht in een grijze auto, die later mogelijk uitgebrand is teruggevonden. Over de identiteit van zowel de dader als het slachtoffer is verder niks bekend.

Na aanleiding van de liquidatie is er een groot politieonderzoek gestart. De politie roept mensen op zich te melden wanneer zij iets gezien of gehoord hebben. De politie hoopt op deze manier meer te weten komen of de dader of daders.