Home » Vijf huizen in Zoetermeer razendsnel leeg: hoe kan dat?

Vijf huizen in Zoetermeer razendsnel leeg: hoe kan dat?

Huizen Zoetermeer leeg

Vijf huizen in Zoetermeer razendsnel leeg: hoe kan dat?

Het leegstaan van de koophuizen in en rondom Zoetermeer heeft verschillende redenen. Bewoners kunnen verhuizen naar een andere stad of het buitenland, of bewoners komen te overlijden en moet de woning snel leeg worden gehaald. Een leegstaand huis biedt wel een groot voordeel voor de potentiële koper: je kan er sneller in en kan direct beginnen met het klussen.

Hoe kan dat nou?

Wie Funda.nl al een tijd in de gaten houdt heeft gezien dat er in Zoetermeer een vijftal aan huizen leegstaan. De exacte redenen voor het compleet leegruimen van de woningen zijn niet bekend.

Zoals eerder vermeld zijn er verschillende redenen om een huis per direct leeg te halen. Dit betekent dat de huizen meteen klaar zijn om verkocht te worden

Hoe wordt een huis zo snel leeggehaald?

Volgens Schellekens-Huisontruiming worden en jaarlijks veel ontruimingsbedrijven ingeschakeld voor spoedontruimingen, zoals nu ook in Zoetermeer.

Bij een spoedontruiming wordt het huis binnen 24 uur ontruimd en in principe klaar voor oplevering. Wie geïnteresseerd is zal er snel bij moeten zijn, we kampen in Nederland namelijk nog steeds met een flink woning tekort.