Home » De 10 beste boekhouders uit Amsterdam

De 10 beste boekhouders uit Amsterdam

De 10 beste boekhouders uit Amsterdam

25-05-2022 – Heb jij een eigen onderneming en ben je opzoek naar een boekhouder in Amsterdam? Het vinden van een goede boekhouder is best een uitdaging. De boekhouder vervult een belangrijke rol binnen je onderneming en draag verantwoordelijkheid voor de financiën. Daarnaast is een persoonlijke klik ook belangrijk, want je werkt veel samen met de boekhouder.

Tips voor het vinden van een boekhouder

Het zoeken naar een geschikte boekhouder is geen eenvoudige klus. Toch zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten om een goede boekhouder te vinden.

1. Let op de expertise van de boekhouder: de meeste boekhouders zijn gespecialiseerd in een bepaalde sector, rechtsvorm of type werkzaamheden. In ieder branche gelden andere verplichtingen en ook de werkzaamheden verschillen. Kijk dus goed of de boekhouder die jij op het oog hebt wel de juiste expertise heeft.
2. Ga op zoek naar referenties en reviews: heb je een boekhouder op het oog? Ga dan op zoek naar reviews en referenties.
3. Ga op gratis kennismakingsgesprek: bijna alle boekhouders bieden een gratis kennismakingsgesprek. Maak hier gebruik van: tijdens het kennismakingsgesprek ontdek je of de boekhouder bij je past, of er een persoonlijke klik is en of de boekhouder de werkzaamheden die jou wenst kan uitvoeren. Je krijgt een goed beeld van de kwaliteit, klantvriendelijkheid en vaardigheden.
4. Let op de eigenschappen: tijdens het kennismakingsgesprek kun je letten of de boekhouder de volgende eigenschappen heeft:

 • Nauwkeurig
 • Communicatief
 • Analytisch
 • Betrouwbaar
 • Klantvriendelijk
 • Zelfstandig

De beste boekhouders uit Amsterdam

Om je zoektocht iets gemakkelijker te maken, hebben we de 10 beste boekhouders uit Amsterdam voor je op een rijtje gezet!

 1. AA-Dienstverlening B.V.
 2. Accounting Experts B.V.
 3. Administratiekantoor Holland B.V.
 4. Administratiekantoor Petiet JVG B.V.
 5. Axp Accountants & Belastingadviseurs
 6. Bloem punt Belastingadviseurs en Financiële dienstverleners
 7. De Internetboekhouder.nl B.V.
 8. Lewandowski Boekhoud- en Administratiekantoor B.V.
 9. MkbAdministratie B.V.
 10. Administratiekantoor F.T.C. Visser B.V.