Home » Fort Resort Beemster bij Purmerend bestaat al weer 10 jaar

Fort Resort Beemster bij Purmerend bestaat al weer 10 jaar

Fort Resort Beemster Purmerend

Fort Resort Beemster bij Purmerend bestaat al weer 10 jaar

07-06-2022 – Afgelopen woensdag 1 juni is het 10 jarig bestaan van Fort Resort Beemster, in de buurt van Purmerend, gevierd door het team. Tijdens de viering werd met zowel het team en andere genodigden teruggekeken naar de geschiedenis, maar werd er ook gekeken naar de toekomst voor het resort. Frank Bart, de eigenaar van Fort Resort Beemster, heeft namelijk nog genoeg plannen om te blijven innoveren.

In 2004 werd het fort door Frank en Henk Bart opgekocht. Destijds hadden ze al de bedoeling om van dit Fort een welness, restaurant en hotel te gaan maken. Toch heeft het wel nog zo’n 7 jaar geduurd voordat er daadwerkelijk verbouwd kon gaan worden en er een echt resort van gemaakt kon worden.

Na de grote verbouwen gaat het Fort Resort Beemster toch echt open. Bij de opening laat Frank weten dat er veel is gebeurd in de 10 jaar dat ze bezig zijn geweest en dat ze trots zijn op het team dat een hart voor de zaak heeft. Daarnaast laat Frank weten dat er nog veel toekomstige plannen zijn voor zowel het resort als andere plekken in de Beemster.